Milyen a lábvizesedés?
Figyelt kérdés
Fáj a lábam a jobb végig és a párom szerint vizes de én nem tudom milyen az.
Milyen tünetek vannak?
2012. ápr. 2. 18:14
1/6 anonim válasza:
Hát először nyomd meg a lábadon a bőrt, és ha fehér folt marad az ujjad helyén, akkor bizony vizes vagy.
Feszül a bőr, nekem a terhesség vége fele már nem volt bokám, és a térhajlatomban szakadt is a bőröm..tudod ilyen striák vannak :(
2/6 anonim válasza:
Ne akard tudni.... én ezzel küszködök, bedagad az egész lábfejed, a bokád alig látszik (ez már durva) és ha megnyomod az ujjaddal ott marad a helye (fehér lesz egy ideig a bőröd)
3/6 anonim válasza:
Nekem is lehet h kezdődik:( 2. baba 23. hét, térdhajlatom feszül és fáj is, olyan mintha az ízület fájna, de érzem h a jobb lábamon feszül a bőr, mondjuk én naon aktí vok és sokat trappolok, lehet h kicsit lassítanom kell, ,mert korai még a víz. Te hány hetes vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
Hű szegénykém ha ez a te lábad akkor sajnállak nem lehet kellemes. Nekem szerencsére nem ennyire vizesedik de remélem nem is fog jobban.
2012. ápr. 3. 14:52
6/6 anonim válasza:
Igen, ez az én lábam volt. Ha jól emlékszem talán a 35. héten készülhetett, szóval volt ennél sokkal durvább is. :) Azóta már megszületett a kislányunk, fél éves volt múlt héten. Reméljük, hogy te nem fogsz ennyire vizesedni. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!