Vajon lett valami 16 hetes babámnak?
Ennyitől kutya baja nem lesz, ne aggódd túl a dolgot. Valszeg lesznek még ennél jóval bonyolultabb idegeskedni valóid is, szal ne csinálj magadnak feleslegesen problémát.
szép babavárást és kellemes babázást
Csak én nem értem????
No, kérdezd meg újra :)
Miből nyelt el mennyit a paplan? Ugye nem arra gondolsz, hogy a telefon sugárzása valami káros hatással lehet a gyermekre? Mert akkor a válasz egy kategorikus nem, és az, hogy semmilyen telefon, laptop, netbook, táblagép nem sugároz semmit sem, ami árthat. Amennyiben tenné, nem kerülhetne forgalomba.
Egy 34 hetes (orvos, ha ez jelent valamit) kismama
5.
Ess neki a kérdésnek megint, legalább nevettem egy jót. Egyébként semmi baja nem lesz, ezzel az erővel már agydaganatunk lenne.
Nem, nem lesz semmi baja a babádnak, hogy a telefon a közeledben volt és te aludtál!
Kedves 5. válaszolót egy jót nevettem, amúgy nem csodálom, hogy nem értetted a kérdést, mert eléggé értelmetlenül van fogalmazva, bocsánat kedves kérdező!
...Vagy az, hogy igazából ezt tényleg komolyan gondolod-e? :) Mert remélhetőleg nem, de ha mégis: sem akkor nem lett baja, ha a telefon volt a mellkasodon (mellesleg ha a telefon árthatna, akkor a füledhez emelt telefon is ártana), sem akkor, ha a telefon ráesett a hasadra, sem akkor, ha a telefon a paplanra esett, sem akkor, ha a paplan is leesett. Azért mégsem egy urántömbről beszélünk... :)))
Nyugalom, és szép babavárást neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!