Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért történhetett ez velem?...

Miért történhetett ez velem? Megtörténhet még ezek után mégegyszer? Nem lesz a babámnak ettől vajon valamilyen rendellenessége?

Figyelt kérdés
11 hetes kismama vagyok. Másnap töltöttem a 12. hetet. Csütörtökön délután pihentem, és egyszer csak elöntött a vér. Ömlött belőlem. Gyorsan bementünk a kórházba, ahol a doki be is fektetett. Ma jöttem haza. Kb. 1 liter vérem elfolyhatott, a babának hála istennek semmi baja nem lett. Szépen fejlődik, a korának megfelelő méretei vannak. A dokik nem mondtak semmit, hogy mitől lehetett, csak tippelt az ügyeletes doki, hogy valószínű van egy kis repedés a méhlepényen és attól lehetett az egész. De ez sem biztos. Mikor bekerültem nem igazán nyugtattak, azt mondták vagy elvetélek, vagy megmarad a baba. Kaptam gyógyszert, amit most is kell szednem, attól maradt el a vérzés.
2009. febr. 8. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nagyon sajnálom hogy ilyen dokikat fogtál ki de pihenj sokat.

Nekem haematómám volt az első terhességemnél nagyon megijedtem mert arra ébredtem hogy egy hatalmas vértócsába fekszek a babónak semmi baja nem volt viszont a kórházat nem hagyhattam el

2009. febr. 8. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem az egészben az zavar hogy nem adtak választ az okora.Én a helyedben keresnék egy jó nőgyógyászt ha kell maszekon elmondanék neki mindent és kérném a segítségét véleményét.
2009. febr. 8. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs 2. vagyok. nem okora hanem okokra!
2009. febr. 8. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 12 hetes koromig folyamatosan véreztem. Volt egy vérömleny a magzat alatt, de nem mondták, miért. Valaki, nem orvos azt mondta, talán lett volna egy másik is, csak életképtelen volt. Nem görcsöltem, csak véreztem. Marékszámra ettem a gyógyszereket. Feküdnöm kellett.

Aztán 42!! hétre született meg. Már egy éves elmúlt a csajszi.

Sok sikert, könnyű szülést!

2009. febr. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!