Ha a 40-dik heten a doki megvizsgal manualisan, lehet h elobbre hozza a szulest? 39heteske
Figyelt kérdés
Mar a mehszaj kicsit nyitottabb :)2009. jún. 15. 20:35
1/3 anonim válasza:
Nem tudom de nekem szerintem ő intézte akaratán kívül. Kedden du.-án megvizsgált kb. a 38-40. héten (a 20.héttől nem vizsgált csak uh volt) éreztem is, hogy jó alaposan aztán szerda hajnalban megindult.
2/3 anonim válasza:
A 40. héten előbbre hozni már nem tudja, legalábbis abban az értelemben, hogy akkor már időben szülsz és nem előbb. De valóban, ha érett a baba és a méhszáj is tágul már, azaz szakmailag megindult a szülés, akkor a méhszájra gyakorolt nyomással sietteni lehet a dolgot. Az én orvosom elmondta, hogy mit fog csinálni és miért. Azt is mondta, hogy lehet, hogy másnap találkozunk a szülőszobán, de nem lett igaza, mert csak harmadnap szültem.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 35.héttől 1111 volt a méhszájam.
A terminus végén befektetett a kórházba. Itt minden nap meg lettem jó alaposan vizsgálva,véreztem is, magzatvizet is néztek, Oxitocinos CTGn is voltam, mégsem indult be a szülés:)
Burkot repesztett a kórházi 4.napon, kézzel kitágított annyira, hogy a méhszáj is eltűnt, és 20 perc alatt mindenféle fájás nélkül megszületett a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!