Titeket mindig megvizsgál a szülészorvos, ha mentek vizsgálatra? Uh-on lehet látni ha kinyilt a méhszáj?
Figyelt kérdés
Én pont most váltottam orvost, mert az előzőnek állandóan ki volt kapcsolva a telefonja, soha nem tudtam még egy beutalóért sem elérni. Ma voltam az új orvosomnál, és mondtam neki,hogy ikreket várok, meg van egy kicsi barnázásom is. Annyit mondott,hogy no sex. Pihenjek. De nem vizsgált meg. Mi van ha kinyilt a méhszáj? Vagy azt lehet látni uh-on ha kinyilt?2011. febr. 18. 19:25
1/9 anonim válasza:
Engem még egyszer nem vizsgált meg 30 hetes vagyok.
2/9 anonim válasza:
Nem szokták a 34. hét előtt, mert félnek, hogy az indítja be a szülés és koraszülést okoz. Nekem ezt mondta a dokim és amúgy amikor megvizsgált 3. alkalommal a főorvos is, akinek vastag ujja volt, akkor utána 3 órára be is indult a szülés...
3/9 anonim válasza:
engem minden hónapban mikor mentem megvizsgált mindenhogy (uh, kézi)...
4/9 anonim válasza:
Sosem vizsgált meg kézzel, csak a kötelező kenetvétel volt a 36. héten és persze az uh-ok.
5/9 anonim válasza:
A méhszájat lehet látni igen uh is.
Meggyőződésem szerint az az igazán alapos doki, aki nem nyúl fel oda minden vizsgálat alkalmával. Engem e a 6. héten vizsgált (amikor először mentem) ill. a 36. héten.Minek nyomkodni meg nyúlkálni? Van már szívhangfigyelő, uh, ezek teljesen jók.
De azért az se jó, ha nagyívben letolja a kismamát egy doki. Szóval a kettő között van a jó doki ismérve :)
6/9 anonim válasza:
Engem 11 és 24 hetesen vizsgáltak és 37 hetesen levették a kenetet és nincs fogadott orvosom.
Szerintem azért illet volna megvizsgálnia,bár ezt nekik jobban tudniuk kell.Én biztosan megkértem volna,hogy nézzen meg,hogy megnyugodjak.
37 heteske
7/9 anonim válasza:
Én 4 hetente járok, most már inkább 2-3 hetente. Mindig megvizsgál kézzel. Engem megnyugtat, hogy tudom, hogy zárt a méhszáj. És uh-val is megnéz. De amúgy a kiskönyvbe is van rubrika mindig a méhszájnak, nem?
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, megnyugodtam. Mondjuk nem hiányzik a nyúlkálás, csak kiváncsi voltam, hogy nálatok mi a helyzet.
2011. febr. 19. 10:23
9/9 anonim válasza:
szólj neki,hogy szeretnéd ha megvizsgálna mert attól nyugodtabb lennél!Én is most váltottam dokit,nekem ő mondta,hogy szóljak nyugodtan mert akkor azt nézi amire kíváncsi vagyok vagy ami aggaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!