Debrecen Battyhányi utcai nagy otiba jártam ott a terhesség megállapitásakor van egy belső vizsgálat megnézték a méhet hogy mekkora.
utánna már nem volt belső vizsgálat a 37. hétig szóval nem volt méhtisztasági vizsgálatom még a kórházban sem. A méhszájat egyszer nézték amikor felvételkor volt egy vizsgálat de ennyi.
2010. szept. 17. 16:03
2/15 anonim válasza:
Engem sem vizsgálgattak manuálisan, csak már a végén.
2010. szept. 17. 16:05
3/15 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok a védőnőnek? Ő az a fajta, akinek még nincs gyereke, ugye? Nekem két terhességem volt és bizony örültem ,amikor a doki megvizsgált és azt mondta ,hogy még nem nyílt ki a méhszáj. Aztán meg a terhesség végén annak örültem ,amikor azt mondta, hogy két ujjnyira nyitva vagyok. Semmit nem éreztem belőle. Nem nyilallt, nem véreztem, semmi bajom nem volt. Ha nem vizsgálattal ,akkor ugyan, mondja már meg a védőnő, hogy honnan lehet ezt érezni, tudni.
2010. szept. 17. 16:07
4/15 anonim válasza:
második terhességem, a 34. hétben járok, az elsőnél és a második terhességnél is mindig megvizsgált a dokim (3 hetente) manuálisan. És szerintem sem érezni, ha már kinyílt a méhszáj...
2010. szept. 17. 16:10
5/15 A kérdező kommentje:
2 gyereke van már...
amúgy rendszeresen nem jól számolja ki, hogy hány hetes terhes vagyok, de már nem is szólok neki csak mosolygok rajta. a lényeg, hogy én és a dokim tudja a vizsgálatok miatt.
2010. szept. 17. 16:10
6/15 anonim válasza:
áááááááá most olvasom hogy nem méh hanem hüvelytisztasági vizsgálatot akartam irni..
de mindegy.
szegény meg leszel áldva a védőnővel.
tényleg áldás hogy mondják mi a helyzet mert szerintem se lehet kitalálni hogy nyiva vagy-e tágulsz-e.
2010. szept. 17. 16:12
7/15 anonim válasza:
utolsó vagyok. Azért én azt megkérdezném tőle, hogy ő anno honnan érezte, ha már kinyílt a méhszája.
2010. szept. 17. 16:13
8/15 anonim válasza:
Ezektől a nagytudású védőnőktől már kivagyok..
Nekem a 27. héttől mindig nézi, havonta megyek.
2010. szept. 17. 16:18
9/15 anonim válasza:
Ahányszor csak mentem az orvosomhoz, mindig megvizsgált manuálisan is, hiszen akár az első, akár az 5. terhességed, a méhszáj bármikor kinyílhat, anélkül, hogy te abból bármit is éreznél. Nem tudom, mi lett volna a barátnőmmel és a babájával, hanem ugyanehhez az orvosnőhöz jár, akihez én..ui nei a 16. héten kezdett nyílni, a 24. héten meg össze is kellett ölteni a méhszájat. Még így is szinte csak feküdhetett egész terhesség végéig.. Pedig neki első baba..., nekem meg a 4. és bizony, nekem is nyílt a 20. hét után... csupán nekem az volt a szerencsém, hogy csak a külső, neki a középső és a belső is nyílni kezdett.
2010. szept. 17. 16:37
10/15 Vilcsianyuja válasza:
nekem minden hónapban nézték. izgi lett volna, ha nem, mert 30 hetesen már 1000 volt a Cg-m.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!