Hallottátok? Nagyon durva szerintem.
Én inkább azt szigoritanám ha valaki az egészséges magzatát csak azért öli meg,mert neki épp másak a tervei.
Fiatalnak érzi magát ,szórakozni, tanulni akar.Ezeknek megtiltanám.
Teljesen értelmetlen a törvényi szigorítás, mert aki kapartatni akar, az megteszi. Így vagy úgy, de megteszi.
Olvasok más fórumot is, az abortusz pártiak mindig azzal jönnek, hogy nekik jogukban áll eldönteni és az amúgy sem más, csak egy kezdemény.
Leírtam már sok helyen, hogy annak a kezdeménynek már dobog a szíve, mire műtőasztalra kerülnek és van vérkeringése, és be van bizonyítva, hogy fájdalmat is érez és menekül. De nem, ők az önrendelkezési joggal válaszolnak miután ezeket minden háttér információ nélkül megcáfolják. Szerintem az önrendelkezési jog pedig az, hogy nem kefélünk.
Szóval úgysem lenne haszna az ilyen törvénynek. Meg aztán mivel felelőtlenség miatt esik teherbe a legtöbb ember, ezért tele lenne a világ elhagyott csecsemőkkel, meg szeretet nélküliekkel. Nincs megoldás, mert ezek annyira idióták, hogy ha nem akarnak gyereket, akkor sem védekeznek, mert azt sem tudják mi fán terem, csak a lábukat tudják széttenni.
Honnan tudod ki vagyok és mit éltem át?
Több beteg és fogyatékos gyereket láttam és foglalkoztam velük, mint te kilincset fogtál.
Engem ne győzködjön senki annak az ellenkezőjéről, amit leírtam. Van sajátom is.
Van tapasztalatom. És elegem is van már abból, hogy csak azért, mert életpárti vagyok és elítélem még azt is, hogy méhen belül öljék meg a magzatokat, attól engem már támadni kell és megmagyarázni olyat, amit már rég átgondoltam és döntöttem!
Kinek képzeli magát itt sok ember, hogy bebizonyítsák azt, hogy én nem tudok dönteni és gondolkodni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!