19. hét és 1.7 kg hízás. Normális ez? 19 hkm
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 09:48
1/9 anonim válasza:
Én fél kilónál járok. Szerintem semmi gond nincs ennyi hízással. A védőnő is megdicsért. Majd ezután kezd csak igazán nőni a baba.
Boldog babavárást!
2/9 anonim válasza:
Én 21 hetesen 6 kilónál jártam :D
A végére 15 jött fel, abból 3 maradt szülés után. Úgyhogy teljesen normális, sőt nagyon jó! Ügyes vagy :)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Boldog babavárást! :)
2012. márc. 30. 12:24
4/9 anonim válasza:
Teljesen normális, én 29 hetes vagyok és eddig 4,5 kilót híztam. 19 hetesen szerintem én is valahol 2-2,5 kilónál tartottam :)
5/9 anonim válasza:
Az első babával 21 héten én is 6kg-nál jártam, 15 lett a vége, de szülés után fél évvel már -1 kg volt a kezdősúlyomhoz képest.
Most 18+4 hetes vagyok,most járok +2 kg-nál, új védőnéni, ő lecseseztt,hogy sok. De szerintem belefér.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is jó!
Engem is megdicsért a védőnőm is meg a dokim is!
Én is 19hetes vagyok és most járok 1,5kg-nál! :)
7/9 anonim válasza:
1,7 kg?! Én most 18 hetesen tartok 7-8 kg-nál. 171 cm vagyok, és 57 kg-mal kezdtem, most vagyok kb. 65 kg (2 hete 64,5-et mért a védőnő). Semmi súlyfelesleg nem látszik rajtam. Hol vannak akkor a plusz kilók?
8/9 anonim válasza:
az első babámnál 20 hetesen 2 kg-nál jártam és 14-gyel mentem szülni. most jön a java. a másodikkal most 18 hetesen már 5 kg jött fel, ezt soknak találom.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm h megosztottátok Velem tapasztalaitok!
Boldog babavárást!
2012. ápr. 2. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!