Tényleg annyira borzasztóan sok ez a hízás?
18 hetes kismama vagyok. 2,2 kg híztam eddig. A védőnő teljesen kiakadt,hogy rengeteg. Azt mondta csak vizet igyak, kávét cukor nélkül, ne egyek édességet és mondjak le az olyan ételekről mint pl: házi kolbász, bacon stb....
Lányommal 21 hétre 6 kg jött fel, 15 lett a vége, 4 kg-os baba, és szülés után 6 hónappal már -1 kg volt az
indulósúlyomhoz képest.
Szerintem se sok!
Egyél nyugodtan mindent, amihez kedved van, csak ne vidd túlzásba, ennyi a titka.:)
én most tartok 3kilónál 26hetesen. 21hetesen kezdett el rám valami feljönni.
nem mondom,hogy sok,de 18héten még épp,hogy negyed kilós a babád,akkor az bizony zsír ami rajtad van,még a babb súlyára sem foghatod....
De nyílván nem akarok rosszindulatú lenni,egyél azt amit szeretnél,nem a védőnő fog nekünk dirigálni.
az a 2kg nem a világ vége,egyél azt amit megkívánsz,nyílván nem a töménytelen édesség hegyekre gondolok ,a mértékletességen van a hangsúly
én a 24.hetben járok +3kg-val a hátam mögött(570dkg a babám)
Kedves utolsó!
Nem biztos, hogy zsír! Mert ilyenkor már a placenta, magzatvíz, a kismama megnövekedett vér mennyisége és valamennyi víz is nyom a súlyba. (nem kioktatásként írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!