Hizas, na de ilyen tempoban?
Figyelt kérdés
hogy lehetseges az,h napokig nem mozdul a merleg nyelve es aztan egyik naprol a masikra 1 teljes kiloval többet mutat??Mindig reggel merem magam ruha nelkül...aggodom,mert 22 hetesen mar 9 kg hizasnal jarok es igazabol nem is eszek sokat.(a merleg jo)2012. márc. 14. 11:51
1/10 anonim válasza:
1 kg-mot nem kell figyelembe venni, ez lehet attól is, hogy több víz van a szervezetedben, vagy éppen nem voltál még wc-n aznap. Esetleg előző este többet ettél, mint szoktál. Sok minden befolyásolhatja.
2/10 anonim válasza:
Én is itt tartok,a múlt héten a védőnőnél +9 kg-nál jártam már,de nem mondta hogy baj lenne. 24 km
3/10 anonim válasza:
Nem vizesedsz? 9 kiló elég soknak tűnik, de ez persze a testalkatodtól is függ.
31 hetes kismama
4/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem mind a két terhességem alatt időszakos volt a hízás. Az egyiknél az elején fogytam, a végén az utolsó hetekben kezdtem el iszonyatosan hízni, aztán a másodiknál az elején híztam a közepén nem, majd a végén a vizesedés miatt megint. Kiszámíthatatlan... Ne aggódj ezen, szüléskor úgyis lemegy a nagy része.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vettem eszre,h vizesednek,bar a zoknim nyoma ott van a labam szaran...de a bokam nem dagadt.Ugy tünik az ehezes talan az egyetlen lehetöseg,h ne hizzak ujra 25 kilot,mint az elsö gyermekemmel.De azt en nem vallalom be...:(
2012. márc. 14. 12:16
6/10 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok es 62 kilorol indultam...most vagyok a mai merlegeles szerint 70.3 kg.Tegnap meg "csak"69.2 volt...botranyos:(
2012. márc. 14. 12:17
7/10 Babi0906 válasza:
Én nem vagyok vizes, a 20 hétig +3 kg volt rajtam a 24. hétre feljött még 4 kg. Akkor le is szidott a védőnő pedig ugyan úgy csináltam mindent mint előtte.Azóta +2 kg jött még fel pedig már 30 hetes múltam és nem változtattam az étrendemen.Valamiért akkor nagyon sok feljött,de azóta visszaállt.
30 hkm
8/10 anonim válasza:
én 15 hetes vagyok és eddig +6 kg-nál járok én is 62-ről indultam ebből az első 4 kiló az első hónapban jött fel... szerintem ez teljesen változó. az első babánál én 30 kg-ot híztam, de 1 kiló híján mind visszament. ezért nem aggódom... :)
9/10 A kérdező kommentje:
Az elsö baba utan nekem is mind lement,mind a 25 kg.Valoszinü,h most igy igy lesz.Csak tudnam mitöl hizok ilyen gyorsan es sokat....de latom nem vagyok egyedi eset.:))) köszönöm a valaszokat!
2012. márc. 14. 13:24
10/10 anonim válasza:
Nálam is így volt. Én 20 hetes vagyok, 62 kilót mutatott a mérleg pár napig, aztán hirtelen 63 lett, meg is ijedtem, hogy lehet egy nap alatt 1 kilót hízni. Ezek után 2 napig nem álltam a mérlegre, majd csak rászántam magam, és megint 62 kilót mutatott nagy megkönnyebbülésemre. Szóval tényleg csak attól lehetett, hogy előtte nem volt székletem, több víz volt a szervezetemben... Szerintem nálad is ez lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!