Hogy tudnám felpörgetni egy kicsit a babámat?
Figyelt kérdés
Két napja nem érzem a mocorgását egyértelműen (inkább sehogy), valami motoszkálás volt tegnap, de lehet, hogy csak bélmozgás volt. Aggódok, hogy baj lehet vele.
19hkm
2012. márc. 30. 08:31
1/6 anonim válasza:
Én is 19 hetes vagyok. Én se érzem mindig a babát. Van amikor egy két nap is kimarad. Ha érzem is,még alig. De a védőnő is mondta,hogy ez ilyenkor még nem probléma. Picurka a baba és van még neki bőven helye. Majd erősödik egy kicsit és ha kevesebb helye lesz,akkor majd jobban fogod érezni.
2/6 anonim válasza:
Óh, 19 hetesen még rengeteg helye van. A csokitól, kávétól beindulnak, én is mindig aggódtam ha picit megállt (ilyenkor még 1-2 napra is), felpiszkáltam - akkor meg lelkiismeretfurdalásom lett. :)) Mozog ő, de még pici, nyugalom! :)
34 hetes km
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért furcsa, mert eddig minden nap bejelentkezett legalább egyszer. Ezért parázok kicsit.
2012. márc. 30. 09:08
4/6 anonim válasza:
feküdj le, pihenj, lazíts, tedd a kezed a pocakodra, néhány perc és jelentkezni fog a kis mazsola, kicsi még, nem mindig érezni, ahogy erősödik és telnek a hetek erősebben érzed, mozog ő most is, csak még egy kis pillangó odabennt :-)
5/6 anonim válasza:
Csokitól bepörög :) Még van bőven helye, majd kicsit később, 25. hét után kezd mocorogni, mert kezdi kinőni a helyet :)
Boldog babavárást :) 6 hkm
6/6 anonim válasza:
Nálunk a Milka csoki a menő :)Azt szoktam 1-2 kockát enni és pár perc múlva be indúl :)Én 23 hetes vagyok és még mindig vannak olyan napok,hogy nem mindig aktív.Biztos nincs gond :)Én is ettől féltem pár hete,de ahogy növekszik annál jobban fogod érezni.Boldog baba várást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!