Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha a 19. héten nem érzem...

Baj ha a 19. héten nem érzem még mozogni a babámat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt mondják a hozzáértők, hogy az első terhességnél a 20. hét körül kezdik érezni a kismamák. Egyébként az is nagyon valószínű, hogy már érzed, csak még nem tudod, az ő:) Én is később jöttem rá, hogy ezeket a mozgásokat már korábban is éreztem, csak azt hittem a gyomrom az. Figyelgesd csak!

32 hkm

2012. márc. 8. 15:26
 2/4 anonim ***** válasza:

az igazi boxot csak 23 hetesen éreztem meg!

addig csak zsizsikelés folyt a hasamban! (kb 17.héttől éreztem)

Azóta viszont.... :D

2012. márc. 8. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem első terhesség és már a 18 héttől érzem minden nap. Persze nem olyan erősen, de mindig jelentkezik.

Szerintem figyeld magad biztos nemsokára megérzed a babád.:)

20 hetes kismama

2012. márc. 8. 17:02
 4/4 anonim ***** válasza:

elsőnek teljesen igaza van, én most vagyok 21 hetes első babával és 20tól érzem, de most már tudom, hogy a 19től is volt valami csak annyira enyhe, hogy bebeszéltem magamnak, hogy bélmozgás.

Aztán egyszer jött egy bazi nagy boxütés és ekkor jöttem rá, hogy jéé ez már volt korábban csak sokkal enyhébb :)

2012. márc. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!