Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS a 40. héten vagyok, és...

SOS a 40. héten vagyok, és alig érzem mozogni a babámat, csak ritkán és gyengébben, ez normális?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 08:01
 1/7 anonim ***** válasza:

normális, de lehet nem normális is, úgyhogy be kell menni ilyenkor a kórházba egy ctg-re.

Szülés előtt van, hogy kevesebbet mozognak, kevesebb a helyük is, de azért - az én tapasztalatom - hogy egyszer-kétszer naponta bejelentkeznek 1-1 nagyobb rúgással is.

2012. jan. 8. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Ügyelet,kórház,doki!

Bár ilyenkor már nagyobbak,kisebb a hely,de a babaának napi 10 mozgásának igy is meg kell lennie.

Öltözz és menj,inkább felesleges,mint baj legyen....

2012. jan. 8. 09:13
 3/7 Harangozó Sára ***** válasza:
Ahelyett, hogy ide írogatnál, én a helyedben azonnal orvoshoz mennék.
2012. jan. 8. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most biztos le leszek pontozva de én ezért nem szaladnék vasárnap az ügyeletre ahonnan kb. A fenébe fognak elküldeni ha megmondod,h. Az a sjürgős halaszthatatlan probléma,h. Kevesebbet mozog a baba a hasadban. Vagy a másik véglet,hogy bent tartanak szerintem feleslegesen. Amúgy elolvastátok rendesen a kérdést? Mozog a kérdező babája csak már nem olyan intenzív. Gondolom többet alszik már így a végefelé, kevesebb a helye, fronok jönnek mennek. Miért kell egyből temetni? Ez tök normális,h. 40 hetesen már nem érzi olyan jól magát,hisz bármikor megszülethet. Amit tehetsz, hogy ha tudod, h. ÉBren van számolod a mozgását, fél óra alatt 5x kell,h. Megmozduljon és akkor rendben van. Ha így aggódsz akkor meg holnap keresd meg a dokidat akár telefonon és kérd a véleményét. Mostanában itt mindenki az ügyeletre akar küldeni mindenkit. 2009-ben amikor először szültem, inkább megnyugtatták egymást itt a kismamák és olyanok válaszoltak akiknek volt valami fogalmuk is a dolgokròl. Most meg még jòl leszúrnak, hogy hogy mersz kérdezni és miért nem vagy rég a mentőben csipricsupri dolgok miatt.
2012. jan. 8. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Különben az enyém is ezt csinálja. 39 hetes vagyok. Kb.1 hete be van lassulva de ahogy visszaemlékszem a kislányom anno még ennyit se mozgott. Normális,h. Belassulnak a végén persze fontos,h. Figyeld,h. ÉRzed-e azért időnként meg néha számolgasd attól te is megnyugszol. Ha magándokid van akkor meg fel is hívhatod akár ma is de ügyeletre én biztosan nem mennék ezért. Más az ha egyáltalán nem mozog de ha fel tudod kelteni meg időnként bejelentkezik akkor nagyon nagy baj nem lehet.
2012. jan. 8. 10:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hamarosan szulni fogsz, ugy ertem mondjuk holnap. Ilyenkor a babak "felkeszulnek", ez amolyan "vihar elotti csend". Kicsit pihiznek, alszanak, aztan lessznemulass. A lenyeg, hogy erzed, meg ha gyengebben is. Irdd meg majd, hogy mi lett! :)
2012. jan. 8. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azóta már éreztem többször is a drágámat, remélem minden rendben, holnap NST-re megyek, akkor majd teljesen megynyugszom remélem, a válaszaitok is segítettek, köszi mégegyszer
2012. jan. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!