Normális, hogy hol erősebben hol gyengébben érzem a tüneteket?
En 8 hetes vagyok en nallam ugyan ez van. Hol vannak tunetek, hol meg semmi bajom. Ez a mellemimre is jellemzo, neha nagyon erzekenyek neha meg nem. Pl. tegnapelott olyan almos voltam, hogy delutan 5-kor elaludtam a tv elott es este 7 utan ebredtem meg. Aztan kilenckor lefekudtem es reggel 7-ig alutam egyhuzamba utanna a melohelyen meg alig tudtam a szemem nyitva tartani. Ma viszont semmi bajom, egyaltalan nem vagyok almos pedig este 11-kor meg teveztem. :) Tegnap delutan iszonyatosan hanyingerem volt semmit nem tudtam megenni, mindentol oklendeztem (kiveve barack meg dinnye). Ma viszont kutya bajom. A pocim nekem is neha fajdogal. Ha nagyon kellemetlen, bekapok egy szem magneziumot es megszunik.
Boldog babavarast minden kismamanak!
Köszönöm a válaszokat!
Nálam tegnap az volt, hogy esete 7-kor elaludtam, de mondtam magamban, hogy csak 5 percre hunyom le a szemem, mert megyek tusolni. Olyan mélyen elaludtam, hogy 9-kor keltem. Gyors zuhany és 9.20-kor már aludtam és reggel 6.15-kor alig tudtam felkelni.
Boldog babavárást mindenkinek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!