7 hetes terhes vagyok, és mindig görcsöl a hasam. Egyik nap eroősebben, másnap gyengébben. Normális ez?
attól függ milyen görcs. ha előtte nem éreztél még hasonlót, akkor szerintem csak a méhed tágul. nekem 6 hetesen voltak olyan fájdalmaim, hogy csak feküdni tudtam.
egyébként ha nem vérzel és nem végzel erős fizikai munkát, akkor nincs gond.
Az normális, ha időnként érzed, hogy picit görcsöl, de csak rövid ideig vagy szúrkál. Ahogy nő a poci egyre gyakrabban érzi az ember, de inkább a szúrkálást. A görcsölés, ha szinte folyamatos, akkor nem normális, lehet, hogy a beágyazódásnál van gond. Én a helyedben felkeresném az orvosom vagy a védőnőm, nehogy vetélés legyen a vége. Addig is pihenj sokat.
18 heteske
Ne aggodj,ha nem eros gorcseid vann csak szurak es neha ezekenyebb az nem baj,a mehed tagul...a baboca most csinalja a helyet maganak.Nekem is voltak szurkaim es gorcshoz hasonlo fajasaim,de a a dokim megnyugtatott,h ha nem allando es nem sokat faj csak ugy neha neha akkor nincs baj.En 1x vettem eszre h barnazom,nagyon megijedtunk(mert a tavly elvesztettunk 1 babat)es rohantam a dokihoz es letiltott a szexro(szex utan barnaztam).
Amugy most is szurkal jobb oldalt,de ez termeszetes .Ne aggodj!
Gratulalok a babahoz!
18 hetes pocakos
Szia! Nekem is május 15-én volt az utolsó mensim. Nekem is voltak erős mensigörcseim naponta többszőr is. Ezért (is) kell szednem napi 3x2 MagneB6-ot. Ez ellazítja a görcsös részeket. Mostanra szinte teljesen elmúlt.
Szerintem nem 7 hetes terhes vagy, hanem 8!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!