Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti meddíg dolgoztato...

Kismamik! Ti meddíg dolgoztatok vagy meddíg tervezitek? Anyagi okok miatt vagy csak mert szerettek dolgozni maradtok sokáig?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 14:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én 36 hetesen fejeztem be,mert konyhán dolgozom,szoval még van egy hetem.Nem anyagiak miatt hanem mert,nincs semmi panaszom és hát meg is hülyülnék otthon csak feküdni.
2009. jún. 15. 15:11
 12/19 anonim ***** válasza:
En, ha minden jol alakul akkor 36 hetes koromig szeretnek dolgozni. De nincs nehez fizikai munkam, irodaban dolgozom, nyugis legkorben, jo csapatban es meg rajtam kivul van itt egy 30 hetes kismama, o is 26 hetes koraig szeretne dolgozni. Persze az anyaigiak sem utolso szempont. De en meg nagyon az elejen vagyok, csak 5-6 hetes.
2009. jún. 15. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:
15:26-os vagyok, bocsi de veletelnul elutottem a hetek szamat: a 30 hetes kismama 36 hetes koraig szeretne dolgozni, nem 26. :) Megegyszer bocsi.
2009. jún. 15. 15:28
 14/19 anonim válasza:
A 35. hétig dolgoztam. Maradtam volna még, de már nagyon rossz volt bemenni az irodába.
2009. jún. 15. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Én a 8. hét óta itthon vagyok. Ugyanis sokkal több a táppénzem, mint a fizetésem lenne. Tehát nálam is az anyagiak döntöttek. :-)))
2009. jún. 15. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:
16,51!Hogy lenne több a táppénzed a fizetéstől,amikor a bruttó fizu 60 v. 70%-át adják tp-nek,attól függ,mennyi a munkaviszonyod.
2009. jún. 15. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Úgy kaphat pl. 100% táppénzt, hogy mondjuk katona...

Én a 34. hétig dolgoztam, (ka. vagyok), egyrészt a pénz miatt, másrészt baromi uncsi lett volna végig itthon, nincs messze a munkahely, kocsival jártam.

De baromira utálom a munkahelyemen azokat( nálunk vannak egy páran), akik elmennek az elején táppénzre, mert 100%-ot kapnak, holott semmi sem indokolná, más hülyék, meg dolgozzanak.

2009. jún. 15. 17:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Én a 8. héttől vagyok itthon veszélyeztetett terhesként.Ha lehetett volna,akkor kb 6-7. hónapig dolgoztam volna.
2009. jún. 15. 18:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 7. hónap végéig terveztem, az már csak 2 hét. Ma viszont itthon vagyok szabin, mert tegnap kicsit rosszul voltam, ami nem múlt el mára sem (szúrkál a hasam vagy oldalam). Van egy másik kismama, aki már lassan 1 hónapja nem dolgozik, ő novemberre van kiírva, viszont napi 100 km-t utazott (oda-vissza) és ráadásul építkeznek is. Szóval minden attól függ, hogy milyen a munkád, a légkör és nem utolsó sorban a közérzeted!!!
2009. jún. 16. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!