Kismamik! Ti meddíg dolgoztatok vagy meddíg tervezitek? Anyagi okok miatt vagy csak mert szerettek dolgozni maradtok sokáig?
nekem nagyon kell magamra vigyáznom, de még dolgozok, ülőmunkát végzek, de terepre is járok, szóval nem vagyok táppénzen.
Ha kihúzom, 7. hónaptól akarok majd otthon ülni, akkor már úgyis hideg lesz, és a munkám miatt valszeg hamarabb nem is jutok majd odáig, hogy bevásároljunk a picinek. Most reggeltől estig dolgozom, ezt nem lehet majd nagy hassal csinálni.
7 hetes kismami
Én a 7. hónapig gyilkoltam magam, aztán azt mondtam elég volt, 12órákat dolgoztam, jó pénzért, amit a válságra hivatkozva le akartak csökkenteni, majdnem minimálbérre, végelszámolás van a cégnél, mert nem éri meg nekik az egész, nem lesz hová visszamenni. Szóval az utolsó három hónapot kivettem "szabinak", hogy egy legyen időm csinosítani a házikónkat, vásárolni a picinek, pihenni, és leszokni a pörgésről, mert hozzá voltam szokva, hogy mindig történik valami, emberekkel vagyok összezárva, jövök megyek.
Két hét semmittevés után 31hetesen majdnem megszültem, egyik pillanatról a másikra, és belegondoltam, hogy lehet ha pörgök tovább akkor most lenne egy vagy egészséges vagy beteg vagy halott babám, mert a kórházig itthonról 5perc eljutni a munkahelyemről mentővel is jó 1óra:S. ÉS ezek után nem érdekel, hoy ki mit mond, vesztettem pénzt, de nem a csemetémet veszélyeztettem. Most már pattoghatnék, de már nem tudok percekre a szülőszobától:(:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!