Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az abortusz menete? Mennyi...

Mi az abortusz menete? Mennyi idő mindent elintézni?

Figyelt kérdés
Kioktatást nem kérek. Van egy 5 hónapos kislányunk és végig óvszerrel védekeztünk és észre sem vettük, hogy kiszakadt volna. Tegnap derült ki, hogy 9 hetes terhes vagyok. Nem is gondoltam, mert a szülés után nem jött meg. Sem anyagilag, sem lelkileg nem vagyok felkészülve egy újabb babára. Nagyon megrázott lelkileg ez a döntés, de nem látunk jobb lehetőséget.
2012. márc. 29. 07:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2%

Hát, maga az abortusz menete ... elég durva.

Nem kívánom senkinek, se anyának, se babának.

2012. ápr. 26. 20:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindent elintézni 5 volt.Hétfő: nőgyógyász+CSVSZ, kedd: aneszteziológiai vizsgálat, csütörtökön vissza a CSVSZ-hoz, este kórház, pénteken műtét. Ez a leggyorsabb módja, sztem nem kell 2 hét hozzá. A CSVSZ pedig nem postán küldi a jegyzőkönyvet, hanem a kezembe adták, pedig nem volt sürgős (7. hét)
2012. nov. 8. 12:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is ez a menete az abortusznak, ha 10 hetes terhesen szeretnék abortuszra menni? 9 hetesen tudtam meg, hogy babát várok, 1 hét kellett hozzá, hogy feldolgozzam és átgondoljuk, nem tudjuk vállalni.
2012. dec. 26. 18:43
 24/27 A kérdező kommentje:
Igen. Sajnálom,hogy neked is át kell esned ezen. én még mindig nem tudtam dldolgozni... kitartást!!
2013. jan. 4. 20:52
 25/27 timike22 válasza:
93%

sziasztok. én mindíg az abortusz ellen voltam, de nekem most 6hós a fiam és azt hiszem terhes vagyok(volt egy kis vérzés, mintha beágyazódás miatt lett volna és a tipikus tünetek ami a fiamnál is volt és tegnap nem jött meg)

nem tudom mit tegyek, van 9 kistesóm és tudom mivel jár a gyereknevelés..

mihez kezdenék két picivel? egyel sem könnyű. a férjem éjszakás, nappal alszik vagy fáradt. én meg egyedül csinálok mindent, próbálom úgy hogy a pici csendbe legyen még alszik.......

korai még egy gyerek...

nem tudom elmondjam-e neki. próbálok minden lehetőséget átgondolni-de nem könnyű...

2013. jún. 6. 07:45
 26/27 anonim válasza:
21%
Én nem értem, hogy tudnak nők így "véletlenül" teherbe esni...?! És állítólag védekeztek. Első gyerek előtt évekig nem estem teherbe (védekeztünk!), első baba tervezett volt, nem védekeztünk tovább, úgy estem teherbe. Most ez a gyerek 4 éves, és érdekes 4 évig képes voltam védekezni úgy, hogy ne essek teherbe! Most is csak azért lesz kistestvér mert tudatosan terveztük és megint elhagytuk a védekezést! Szóval ne mondja nekem senki, hogy normális védekezés mellett, figyelve erre teherbe esik az ember. Egy gumin is látszik, ha kiszakad mert folyik belőle a cucc! A tablettánál azért esik teherbe az ember, mert elfelejti bevenni stb. stb. Mind emberi mulasztás aztán meg mártírkodnak, hogy szegény ők meg a lelkiviláguk. Szegény gyerek! Egy kis élet, nem tehet semmiről, hanem az a sok felelőtlen ember, aki "létezik" ezen a világon. Ugyanez igaz a másik végletre, akik meg sem állnak 8 gyerekig, aztán meg azért sírnak, mert nincs mit enni. Kérem szépen védekezni kell és felmérni hány gyereket tudnak felnevelni normálisan!
2014. szept. 15. 21:02
 27/27 anonim válasza:
93%

26-os kommentelő, hogy mekkora egy tapló vagy!!! A kérdező éppenséggel segítséget kért, nem megalázást!! Most neked attól jobb lett a napod, h jól kioktattad meg még belerúgtál egyet?!

Nem csak így jöhet létre nem kívánt terhesség, ahogy te vázoltad! Diplomás 30 éves nő vagyok, másfél éves a gyerekem, óvszerrel védekezünk, ami életünkben először (és reméljük, hogy utoljára) lecsúszott az aktus végére, másfél nappal később tudtam bevenni a 72 órás tablettát (munkaszüneti nap volt persze) és mégis terhes lettem! Most akkor én nem tettem meg mindent? Egy megesett nő vagyok, akit szabadon lehet alázni? Ne aggódj, így is elég nyomorúságosan érzem magam és félek is, a rám váró dolgoktól, de nem gondolom, h mindezért megalázást érdemlek, én vagy más sorstársam...

(és nem kellenek a lelkiismeretünkre ható hegyibeszédek, versikék, pontosan tudjuk, hogy miért nem tudjuk megtartani, vállalni, de nem tárjuk a világ elé!)

2016. jan. 24. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!