Kismamák,20 hetesen bírtok még hason aludni? Vagy olyan félig hason pózban?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 09:42
1/9 anonim válasza:
hason már nem ajánlatos aludnod 20 hetesen már én sem tudtam:)én az oldalamon alszom és félig lent van a pocakom az ágyon 28hkm
2/9 anonim válasza:
Félig hason tudok még aludni, de nem mindig kényelmes. Ez a második terhességem, most jóval nagyobb a hasam, mint az elsővel ilyenkor.
3/9 anonim válasza:
Én olyankor még a félig-hason-pózzal próbálkoztam, de már nem volt az igazi. Ahogy múlt az idő, egyre rosszabb lett, már csak a két oldalamon tudok feküdni, és fájnak a csontjaim kétoldalt...
36 hkm.
4/9 anonim válasza:
Én akkor még tudtam valamennyire félig hason... Most már oldalt fekve sem az igazi. :))
33 hetes km
6/9 anonim válasza:
félig has a 23. hétig ment, onnantól viszont esélytelen :)
7/9 anonim válasza:
Én már nagyon régen nem tudok hason aludni,a terhességem eleje óta szinte....első terhességem.
21hkm
8/9 anonim válasza:
22hetes vagyok,hatalmas pocak,3.babus. Már csak oldalt fekve.. Hanyatfekve sem tudok sajna mert akkor egyből tiltakozik:D hason esélytelen:)
9/9 anonim válasza:
Nem, már nem tudtam. Az az igazság, hogy amint megtudtam, hogy terhes vagyok nem jött, hogy hason aludjak (féltem, hogy megnyomom). Az első 10 hétben még megtehettem volna simán, de én már csak ilyen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!