Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamák, ti sem...

Limaia kérdése:

37 hetes kismamák, ti sem tudtok már aludni?

Figyelt kérdés
egyszerűen már sehogy sem kényelmes,mondenhol zsibbad,fáj,kényelmetlen!ahogy meg jó lenne(hason,háton) ugy meg se nem lehet,se nem tudok feküdni!ti hogy birjátok?
2012. jan. 17. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mintha csak magamat hallanám.... :)

Kb.5 napja nem tudok egy jót aludni.

Már nagyon várom,hogy előbújjon az "uraság".Na nem mintha utána olyan nagyokat tudnék aludni,de legalább nem fog fájni.

2012. jan. 17. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok már egy jót aludni, igaz, "még csak" a 36. héten vagyok. Bármelyik oldalamra fordulok, kb 10 perc után fel kell kelnem, mert elkezd görcsölni a hasam és fájni a derekam, úgyhogy az utóbbi éjszakákat párnákkal körbeékelve félig ülő helyzetben töltöm.
2012. jan. 17. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Irigykedem, hogy neked még csak most jöttek elő ezek a problémák :) Én 26 hetes korom óta nem aludtam egy jót, mert folyton pisilni kell, illetve nem tudom jól alátámasztani a hasam, vagy a baba nyomja a lábamnál az ideget és elkezdek zsibbadni. Szerencsére már nem sok van! Mindenkinek kitartást!

37+5 hkm

2012. jan. 17. 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezek szerint én szerencsés vagyok, egyelőre ugyanúgy alszom, mint eddig, és pisilni is csak egyszer kelek fel éjszaka. Nekem a szoptatóspárna nagyon bejött, azzal ha kell, a hátamat, ha kell, a derekamat is jól alá tudom támasztani. Kitartás, már nincs sok hátra!

37+1 hkm

2012. jan. 17. 09:58
 5/9 A kérdező kommentje:
akkor egy páran vagyunk igy!én is legalább 4-5-ször megyek wc-re,de az nem zavar.most is ugy fáj az alhasam,a forgóm,hogy erősen meggondolom elinduljak-e valahova.nem bánnám,ha ez a hóesés kihozná a babát,pár nap múlva betöltöm a 38. hetet.
2012. jan. 17. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Már nekem is pár hete elég rendesen fáj a bal csípőm,mert csak ezen az oldalamon tudok aludni.Éjjel mindig felébredek, hogy sajog,na akkor átfordulok a jobb oldalamra,ott meg ömlik felfelé a savam...

Szintén örökké pisilni kell.

Sajnos ez ilyen, másodszorra élem meg :)

37+3 hetes

2012. jan. 17. 10:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Második terhességem, de sokkal rosszabbul bírom, mint az elsőt. 37. hétben vagyok, de már több, mint 10 hete csak ülve tudok aludni (kezdetben a gyomorégéstől, most már a többi "finomságtól" is). Elalszom ülő helyzetben, alszom úgy kb. 2-3 órát, és arra kelek, hogy kőkemény a hasam. Olyankor lefekszem valamelyik oldalamra, és fél óránként forgolódom egyik oldalról a másikra, ezt játszom kb. 2 órán keresztül, aztán megint felülök és alszom tovább.

Pisilni nem szoktam sűrűn szerencsére, éjszaka max. kétszer kelek fel arra, hogy pisilnem kell, abból is az egyik vaklárma szokott lenni. :)

Kitartást Nektek!

2012. jan. 17. 10:45
 8/9 A kérdező kommentje:
nekem is második terhességem,de az első olyan szép és jó volt!:)igaz a nagylányommat 36 hetesen szültem,de akkor sem volt ennyi gond.pedig most is lányom lesz!
2012. jan. 17. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
sziasztok en még csak 35 hetes vagyok de ugy vagyok mint ti, mindegy hogy fekszem vagy ülök rossz a pärom mindig piszkäl mi van te öregasszony mert ugy megyek, ha egyszer fäj mindenem! alig värom mär hogy tul legyek rajta nekem az elsö lesz ;)!
2012. jan. 17. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!