34 hetes kismamák, bírtok éjjel aludni?
Én 36 hetes vagyok és kb. a 30. héttől alig alszom! Egyre rosszabb. A csípőm, medencém annyira fáj,hogy külön procedúra éjjel megfordulni. Kb. óránként kelek arra,hogy elzsibbadtam és pisilni kell. Most,hogy jött a hidegfront a hasam is fáj, ill. olyan,mintha leakarna szakadni a méhem. A picurim is nagyobb a kelleténél, szóval van,hogy éjjel szabályosan sírok,mire felkelek.
Én már nagyon várom a végét! Bár nekem még csak első baba, tehát annyival könnyebb a helyzetem,hogy napközben néha tudok aludni egy fél órát. De kb. heti kétszer.
Olyan karikáim vannak,hogy ihaj!:))) De próbálom úgy felfogni,hogy szoktat a fiam a dologhoz, mert akkor sem fogok aludni,ha megszületik!
Szóval nem vagyok egy nyafogós típus, de most már kezd megviselni a terhesség!
rettenetesen ég a gyomrom, elsősorban ezért nem bírok aludni. Ezen kívül én is zsibbadok- Ráadásul ma éjjel nem aludt a 22 hónapos fiam éjjel 1-től kb. hajnali 5-ig, azt sem tudtam, melyik világrészen vagyok. Most meg sajnálom az időt az alvásra...
1 gyerekes, 36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!