Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek meddig vihetem...

Szerintetek meddig vihetem még? A végéig? Vagy hamarabb meglesz? (többi lent)

Figyelt kérdés

BPD: 97 mm

AC: 331 mm

HC: 339mm

Fe: 72mm

Szerintetek meddig húzom még ezekkel az adatokkal, vagy ilyenkor már bármikor beindulhat a szülés?

36 hetes vagyok

2012. márc. 23. 14:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és hogy hogy nem engedik simán szülni, biztos nehezebb, de nem lehet úgy megszülni?
2012. márc. 24. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Kerdezd meg a dokidat, ezek szerint van olyan korhaz, ahol igy csinaljak, de ez nem hiszem, hogy altalanos. Ha jol tudom, akkor mar egy 36-os fejkorfogatu ujszulott bdp-je is 100 felett van bent, megis igen sok 36-os feju baba szuletik normal uton, komplikacio nelkul.

En mondjuk a 37-es feju babamat kulfoldon szultem, de pl a kisebbik gyermeket Budapesten, 36. heten volt az utolso uh, szules elott nem is volt. Ott biztos, hogy nincs ilyen "100 felett csaszarozunk" szabaly, mertha lenne, akkor nyilvan csinaltak volna uh-t szules elott, hogy ellenorizzek a fejkorfogatot.

2012. márc. 24. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Az 5-ös vagyok!

A 34-es fejkörfogatot onnan vettem,hogy az a HC érték!

A fejkörfogat!

Az AC meg a mellkaskörfogat!

:)

2012. márc. 25. 19:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen-igen! időközben rájöttem, csak most teljesen összekavarodtam a BPD vel :( bocsi tudtam én a nevüket de valahogy most hülyét csináltam magamból :( :D
2012. márc. 26. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!