Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mosószer kérdés: ti milyen...

Mosószer kérdés: ti milyen mosószert használtok/fogtok használni, ha meglesz a baba?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van Tomi sensitive vagy valami ilyesmi, de engem egyrészt nem győz meg a Tomi, másrészt tuti olyat szeretnék, amit nem nehézfémekkel tartósítanak, illetve nincs tele parfüm-származékokkal, amik ugye köztudottan allergének (pl. a Tomi). Van valakinek tapasztalata? Milyen olyan mosószert tudtok ajánlani, ami megfelel a fenti kritériumoknak? Gondolkodtam mosódión is, használtam is egy ideig, de sajnos tudom, hogy a foltokat nem veszi ki, pl. a férjem ingeinél semmit sem ért - és nem szeretnék kétféle mosószerrel mosni (meg a babaruhák is foltosak lesznek, olyat szeretnék, ami kiveszi a foltot). :S

Köszi.

2012. márc. 21. 08:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
szia! dreft sensitivvel mosok, a foltokat ariel folttisztítóval tisztítom. nem allergizált a kislányom. 4 hós baba anyukája
2012. márc. 21. 08:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Én ugyanazt, amit eddig, Weisser Riese-t. Szerintem ezek a Sensitive, meg bababarát szerek is ugyanolyanok, mint a többi, csak drágábban adják el őket.

Lehet még kipróbálom majd a mosószódát, sokaknak bevált.

2012. márc. 21. 08:46
 3/12 poci-maci ***** válasza:
Én 2 gyermekes anyuka vagyok 3 éve dreft sensitivvel mosok illetve gabi öblítővel öblítek a foltokat ariel géllel vagy sprével távolítom el és a harmadik gyermekem ruháját is ezzel fogom mosni :)
2012. márc. 21. 08:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia! Sztem ami még nagyon jó az Ariel M-Zim 5, a lányomnál azt használtam és szépen kimosta a ruhákat, foltokat.
2012. márc. 21. 08:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a dreft sensitivet használom, bip-pel öblítek. Foltokra Ariel professional a nyerő.
2012. márc. 21. 09:22
 6/12 anonim ***** válasza:

ariel, plusz coccolino sensitive (amire rá van írva, hogy újszülött kompatibilis :))).

33 hetes km

2012. márc. 21. 09:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Folyékony ariel mosószer+mosószóda és coccolino sensitive öblítő. Első perctől így mosom kislányom ruháit, elég érzékeny a bőre de ebből semmi gondunk nem volt (már 4 hónapos).
2012. márc. 21. 09:50
 8/12 anonim ***** válasza:
L'arbre Vert vagy Frosch mosószert és öblítőt. Mindkettő öko, Auchanban ill. Tescoban is lehet kapni. A kedvencem az öko Almawin mosószer, ezt kifejezetten babáknak ajánlják, viszont ez kicsit drágább.
2012. márc. 21. 09:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Dreft baby mosószer és Gabi öblítő. Ezt a párosítás nagyon szeretem.
2012. márc. 21. 10:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mi az, amiről biztosan tudjátok, hogy nehézfém-mentes, illetve nincs tele parfüm származékokkal és mégis tisztít. Tudom, hogy a folyékony Ariel tök jó, én is ezt használom, DE nehézfémekkel tartósítják. Az allergia pedig nem azt jelenti, hogy a pár hónapos baba bőrén megjelennek-e piros pöttyök vagy sem, hanem azt, hogy majd tizenévesen allergiás lesz-e mindenre (és/vagy asztmás), szóval az, hogy a pár hós baba nem allergiás, nekem nem elég meggyőző. Bocsi. De ettől függetlenül köszi a válaszaitokat.
2012. márc. 21. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!