4. baba kérdés?

Figyelt kérdés

3 gyerekem van. A nagyobbik sem nagy még, 5 éves :)

Sokat gondolkodom egy 4. babán, de nagyon félek a terhességtől és a szüléstől.

A 3 terhességem alatt mindig volt v.mi probléma, a szülések is komplikáltak voltak :(

Anyagilag nem volna gond, hely is van a házban, szóval nem a családi pótlék miatt szeretnénk :)

Valahogy mégis érzek valami visszatartó erőt.

Félek, hogy így próbál "valaki vagy valami" figyelmeztetni, félek, hogy esetleg beteg lesz a baba :(

2012. márc. 5. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nem szeretnélek ijesztgetni, de sajnos legalább két olyan család van a környezetemben, ahol az 5. gyerek már nem lett egészséges. A mama ugye közben idősebb lett, az egyiknél tudom, hogy 40 is megvolt már, a másikat pontosan nem tudom, hogy hány éves

DE EZT NEM LEHET ELŐRE TUDNI. Én, ha ilyen kételyt éreznék, (többinél nem éreztél llyet, ugye?) lehet, hogy inkább nem vállalnék egy negyediket. Vagy esetleg örökbe fogadás???

2012. márc. 5. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha rossz érzések kerülgetnek, akkor szerintem semmiképpen ne vágjatok bele a 4. babaprojektbe. Miért nem vársz egy kicsit? Addig is élvezd ki a többi gyereked adta örömöket. Később ha majd elmúltak a rossz érzések, gondold újra át ezt a témát, de addig "tedd fel a padlásra".
2012. márc. 5. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyu 6 gyereket szült és mindannyian egészségesek vagyunk. Öcsémet 39 évesen szülte. Húga a 3. babát 42 évesen szülte egészségesen. Tehát ez nem mérvadó. Szerintem csak tudatalatti dolog lehet ez, hogy te is írtad félsz mert komplikáltabbak voltak a szülések, terhességek, nyílván ez nyomott hagyott benned azért félsz!
2012. márc. 5. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!