Mosószer kérdés: ti milyen mosószert használtok/fogtok használni, ha meglesz a baba?
Tudom, hogy van Tomi sensitive vagy valami ilyesmi, de engem egyrészt nem győz meg a Tomi, másrészt tuti olyat szeretnék, amit nem nehézfémekkel tartósítanak, illetve nincs tele parfüm-származékokkal, amik ugye köztudottan allergének (pl. a Tomi). Van valakinek tapasztalata? Milyen olyan mosószert tudtok ajánlani, ami megfelel a fenti kritériumoknak? Gondolkodtam mosódión is, használtam is egy ideig, de sajnos tudom, hogy a foltokat nem veszi ki, pl. a férjem ingeinél semmit sem ért - és nem szeretnék kétféle mosószerrel mosni (meg a babaruhák is foltosak lesznek, olyat szeretnék, ami kiveszi a foltot). :S
Köszi.
Az Almawinről: Részben ellenőrzött ökotermesztésű természetes zsírokon és olajokon alapuló tiszta növényi szappanból áll. Ez a lágy cukortenzidekkel (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) és zsíralkoholszulfátokkal (kókusz- és pálmamagolajból) készült termék kitűnő bőrgyógyászati tulajdonságokkal bír és már 30°C-tól nagy zsíroldó- és kiemelkedő mosóerővel rendelkezik.
bővebben itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!