Mit tehetnék ez ellen, állandóan a csokit kívánom sok sóval?
Szia!
Szerintem,aki egy kismamát hülyének néz emiatt,az vagy férfi,vagy még nem volt kismama.Szerintem a szervezet nagyon jól tudja,hogy mire van szüksége,biztos nem ok nélkül kívánod pont ezeket! Majd elmúlik.Senki nem tudhatja hogy mikor.Egyébként tényleg vicces,de nem számít!
Én semmi édességet nem kívántam az egész terhességem alatt,de egyszer 36.hét körül a férjem hozott haza egy fél rúd mákos bejglit-házit.Megláttam,kikaptam a kosárból,beosontam a szobába vele tányér,kés,szeletelés nélkül,ahogy volt leeresztettem a pocakomba. Gondolhatod,amikor keresték a bejglit,és lebuktam a mákos fogammal......hetekig ezen röhögött az egész család,de ez csak egy vidám emlék maradt.
Én a füstölt sonkával és a főtt tarjával voltam így, megettem vagy 3-4 kg-t hideg és melegszendvicsként sajttal, csemegeubival. Én is úgy voltam, hogy reggel, délben, este. Ez nálam kb. 1 hétig tartott. Aztán a 2. héten úgy kihánytam a sonkát, hogy öröm volt nézni. Besokaltam.
A sok só nem annyira veszélyes, mint ahogy írják, vszínű előtte eléggé sószegény volt a táplálkozásod és ezért kell most ekkora mennyiség. A sóhiány a szervezetben pont olyan nagy probléma, mint a zsírhiány, és a folyadékhiány. Ez a szervezet 3 nagy alappillére. Az is valószínű, hogy nagyon sok szénhidrátot, esetleg műkaját ettél a terhesség előtt és lehet, hogy fogyóztál is. Fogyó után is lehet sóhiány. Pótolhatod még ásványvízzel is, de ne buborékkossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!