Gyomorégés ellen valami jó hatásos dolog? Valami szörnyen ég állandóan a gyomrom.24. hetes mami
Mindenkinél más válik be... nekem a rennie bevált de csak egy ideig, utána még rosszabb lett tőle, ugyanis a rennie-től több nyál termelődött és néha ez befolyt a légcsőbe amitől elkezdtem köhögni, de mivel a gyomorszáj záróizmai ernyedtebbek a terhesség idején a progeszteron hormon miatt, így felköhögtem a gyomorsavat is, amitől meg persze hányingerem lett sőt volt hogy hánytam is.
A tejtől nekem csak rosszabb lett, de ezt interneten is olvastam valahol, hogy a tej kimondottan ronthat a helyzeten.
Ami nekem bevált: 1 nagy sárgarépa lefekvés előtt vagy karalábé, este lefekvés előtt 1-2 órával nem ettem-ittam. Ugyanis a laza gyomorszájzáró izmok miatt a víz is visszafolyik ami addigra már felhígította a gyomorsavat.
De van - volt olyan is amikor semmi sem segített csak az ülve alvás. Sajnos a gyomorégés egy olyan dolog amit ki kell bírni a szülésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!