Ajánlanátok olyan krémet/olajat, ami hatásos a terhességi csíkok megelőzésében?
Ez genetika. VAgy bereped a hasad, vagy nem.
Én első babánál kaptam ajándékba egy spéci olajat, de csak egyszer kentem fel, mert úgy összefogta a hálóingemet (nem szívódik fel, csak fél nap alatt), hogy soha ki nem jött belőle a sárga folt...
Onnantól kezdve és a második babával is és BABA testápolót használtam (száraz bőrre), és minden nap este bekentem, meg ha úgy éreztem, hogy viszket, akkor napközben is.
Nem repedt ki, pedig a második baba irtó nagy volt (és még magzatvízből is túl sok volt, annyira feszült, mint egy dinnye).
Szerintem adottság kérdése.
Nem lehet megelőzni vagy bereped vagy nem.
Oké, nyilván spéci krémeket használók mondhatják, én használtam és nem repedt a hasa, de hol a bizonyíték, hogy egyébként repedt volna.
Nekem berepedt, én mondjuk nem használtam rá semmit. A barátnőm kente mindennel, megrendelt mindenfélét amit ajánlottak (az én példámon felbuzdulva, nehogy olyan legyen, mint az én hasam)és még rondább volt mint az enyém.
Én sima babaolajjal kentem, de nem azzal a nagyon folyóssal hanem azzal a sűrűbb géllel. (Johnsom's narancssárga kupakos és fejjel lefelé van a kupakja)
Nekem egy csíkom sem lett. Pancsi után még nedves pocakomra kentem egy keveset és hagytam, hogy beszívja egy kicsit utána vettem csak fel az alvóka pólómat.
Az orvossal (nekem háziorvos írta fel)tudsz felíratni egy bizonyos UNGUENTUM HYDROPHILICUM NONIONICUM nevű gyógyszertári kikeverős krémet. Nem drága 200 gr-os tégelyért fizettem valami 300 Ft-ot. Nekem az egyik doki (bőrgyógyász) felesége ajánlotta, és bevállt. Jelenleg betöltöttem a 37. hetet. Eddig a combomra és a fenekemre már 3 tégely/tubus márkás (!) testápolót kentem rá, mégis zebrás lettem. 1 hónapja használom ezt a krémet és azóta csak 2 kis halvány csík jelent meg a hasamon (pedig sokat nőt az elmúlt időben). Legalább hamarabb ajánlották volna :(
Szóval, szerintem próbáld ki, olcsó és hatásos. A lényeg, hogy vastagon kend be magad minden nap.
Addig is próbálkozhatsz akár az oliva olajjal is. Sokan ezt is dícsérik.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!