Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes vagyok, és állandóan...

5 hetes vagyok, és állandóan nagyon fáradt vagyok, ma majdnem szinte elájultam, meg is szédültem Ez normális? Tudok v. mit tenni a fáradtság ellen, mert dolgoznom kell?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én a nődoki tanácsára kezdtem el terhesvitamint szedni. Egész hatásos volt. Nem mondom hogy többet nem voltam álmos, de jelentősen csökkent az tuti.

2009. ápr. 29. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Én is 5 hetes vagyok és állandóan ásítok, majd meghalok. este már 8- fél 9-kor alszom reggel 7-ig. mióta viszont rendesen alszok, azóta kicsit jobb. Pihenj sokat. Nekem bevált.
2009. ápr. 29. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit tenni, sajnos normális.

Figyelj hogy lassan kelj fel fekvő helyzetből, nehogy elájulj. És egyből ülj le ha gyengülsz.

2009. ápr. 29. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is 5 hetes km vagyok, és nálam most kezdődik ez az álmosság tünet. Ez teljesen normális! Csak én nem tudok annyit pihenni, amennyit szeretnék, mert van egy nagyobbacskám is :)
2009. ápr. 29. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én az 1 trimeszterben gyakorlatilag korábban aludtam el, mint az ovisok, olyan este 6-tól, reggelig:) Olyan jó volt:) Most meg nem tudok aludni éjszaka.. :)

29 hetes kismami

2009. ápr. 29. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Vitamin+gyümi+sok folyadék(gyümilé(cukor miatt)+ásványvíz)picit segített, de közel sem volt jó:(

Ami még segíthet az a reggeli zuhany+az esti zuhany és ha van rá lehetőséged akkor még egy napközben. Hétvégén mindenképpen jót tesz ha veszel egy villám zuhanyt valahol napközben is, keress olyan élénkítő illatú tusfürdőt, amit elviselsz, hátha segít, jó idő van, kevesebb meleg vízzel zuhanyozz, de ne hideggel! amit elviselsz. Ideig óráig nálam bevált.

2009. ápr. 29. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!