Miért nem hizik úgy mint eddig? Mit tegyek a nézelödés ellen? (állandóan nézelődik szopi közben)
2600grammal született,most 5110gramm. Eddig 200-220 grammokat hizott hetente.De mostanában kevesebbet eszik.(Pár napja)Jó esetben csak 100at,azt is csak 4-5 alkalommal egy nap.Az elmult héten a 100grammot is alig hizta meg:(De nem sír hogy éhes lenne vagy valami. Csak anyatejet eszik, semmi mást. 22-én lesz 4hós.
Akik lefejik szopik után MIND2 cicit azok hogy csinálják? Amig jön addig vagy adott ideig?
4 hós, tipikusan a nézelődős időszak. Megeszi ő ami kell neki, nincs miért aggódnod.
Sokaknak bejön a színes nyaklánc, aminek a medállja a mellkasodon van. Azt nézegetve még szopizni is lehet :)
Ma összesen eddig 450grammot evett,nem sirt hogy éhes meg egyebek. S ez azért kevés szerintem az 5kilójához.Holnap ugyis megyünk védőnőhöz és elmondom neki.De a nyaklánc az jó ötlet:) Mert oké,hogy nézelődik,de ne már 30gramm után.
Ma egyszer annyit evett és nem volt halandó szopizni.
(Egyébként 63cm)
Szia!
ismerős a helyzet.az én kislányom 3 hónapos,5900 gr és már 2 hónapja napi 400 max.480 ml-t szopizik.1-1 alkalommal 60-100 ml-t soha nem többet.Volt már kikészülős időszakom meg bőgtem is mert volt,hogy hetin 20 gr hízást produkált most utóbb 60 gr-ot.A védőnő meg a gyerekorvos azt mondta,hogy szépen fejlődik ne aggódjak.Egyébként még ráadásul minden este 21-04 ig alszik mint a bunda úgy ébresztem mert ha nem ébreszteném még a szokásos napi 450 ml-t sem szopizná meg:(Hát így vagyunk mi(egyébként 4350gr-mal született)
ha ez vigasztal, az enyém 6 hónapos és nemhogy nézelődik, de kalimpál, rugdos, csipked, orromat-számat túrja és dumálni is próbál szopizás közben:)
most ott tartunk, ahol 6 naposan: kell majdnem egy óra, mire jóllakik.
de ne aggódj, ha éhes, jelezni fogja. és most nem testileg, hanem szellemileg fejlődik jobban, ez is normális!
jó szórakozást!
"Mert oké,hogy nézelődik,de ne már 30gramm után."
Na jó hát erre nem lehet mit mondani szép egy anyuka vagy. Akkor ragaszd le a szemét mert nézelődik. Jézusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!