Miért nem hizik úgy mint eddig? Mit tegyek a nézelödés ellen? (állandóan nézelődik szopi közben)
2600grammal született,most 5110gramm. Eddig 200-220 grammokat hizott hetente.De mostanában kevesebbet eszik.(Pár napja)Jó esetben csak 100at,azt is csak 4-5 alkalommal egy nap.Az elmult héten a 100grammot is alig hizta meg:(De nem sír hogy éhes lenne vagy valami. Csak anyatejet eszik, semmi mást. 22-én lesz 4hós.
Akik lefejik szopik után MIND2 cicit azok hogy csinálják? Amig jön addig vagy adott ideig?
Az én 3,5 hósom, ugyanezt csinálja. 1 órán át eszünk. Sőt őnála van egy olyan szokás, hogy az esti szopi kb. 40-70 gr szokott lenni, mert folyton bealszik a cicin. A védőnőnk, aki 30 éve van a szakmában, bármi probléma felmerül, azt mondja: "Adjon neki egy kis pótlást". Már az agyamra megy vele. Mondja ezt akkor is, ha a babám nem hízott min. 15dkg-ot, vagy éppen az esti szopikra is. Adjak neki pótlást, mert az adagja 150gr! (Hülye lennék felkelteni emiatt, amikor így is 6 órát alszik egyhuzamban.) A babám amúgy napi egyszer eszik 150gr-ot. Beleerőltetni sem tudnék többet, mert visszabukja. A védőnővel szemben a doktornőnk azt mondta, szépen fejlett a babám, ne csináljak semmit.
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy amíg nem sír egyfolytában, vagy nem csökken a súlya 2 héten keresztül, addig ne parázz az evés miatt.
A 7755332211re gondolsz mint szaporitó fejés?Én azt eswténként szoktam ha van lelkierőm.Az a baj hogy ugy érzem csak az egyikben szaporodik tőle. De ma este ujra megcsinálom:)
EGyébként ma már 100at (reggel6kor) és 220at 9kor benyomott.Azóta alvizik.Ezt nem értem hogy ugyanugy kibirja 3óráig evés nélkül a 100al is,meg a 220al is. Mindig a gyengébb cicivel kezdem,hátha akkor jobban éhes az átaludt éjjel után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!