Szilvi01 kérdése:
Nagyon elvagyok keseredve. Valami baja lesz a picimnek? Vki járt már így?
Figyelt kérdés
33 hetes terhes vagyok, méhlepény öregedés miatt kaptam beutalót,de közben észrvették hogy a picimnek a jobb pitvara fél centivel nagyobb mint a bal.A papirra ezt irták a megszokottnál tágabb,egyébként négyüreges szív.3 orvos nézet meg köztük egy professzor,holnap megyek egy gyerek kardiológushoz. Annyit mondtak nem lesz semmi baj.Mégis mire számítsak?Mit jelent ez az egész?Akinek volt hasonló írja le kérem! nagyon megijedtem egész nap sírok és nem bírom abbahagyni.Miért most veszik észre?Eddig minden rendben volt a szívével,szívhangjával,normális fejlődik.2012. márc. 20. 12:43
11/16 A kérdező kommentje:
egyébként ő a pocaklakóm,itt még csak 25 hetes volt,de ahogy ránézek erre a képre nem tudom elhinni hogy valami baja is lehet,annyira nyugodtan ül ott.
2012. márc. 21. 08:56
12/16 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Köszönöm a biztatásokat. Most jövök a kardiológustól: MINDEN RENDBEN!:D Annyira boldog vagyok,teljességgel kizárható mindenéféle durvább szívrendellenesség,az hogy a jobb pitvara nagyobb szinte alig észrevehető, ulletve a méhlepény romlása miatt igy magzati korban normálisnak tekinthető.semmire nem ad aggodalmat.Megnyugtatott,és azt mondta ne is gondoljak semmi rosszra mert egészséges lesz a picim. Annnyi hogy már a 35.héttől járnom kell nst-re,de semmi más:) köszönöm nektek mégegyszer és mindenkinek:)
2012. márc. 21. 12:02
13/16 anonim válasza:
nagyon örülök! látod h nem kellett annyit idegeskedni! jó babázást és könnyű szülést neked :)
14/16 anonim válasza:
A 4-es szívhibás gyermekemről:
Másfél éves koráig 2 életmentő és egy rekonstrukciós műtét, most 3 éves, remélem a nehezén túl vagyunk, egyébként nem látszik rajta semmi, csak nem terhelhető, nincs lemaradva társaitól, aki nem tudja egészségesnek nézi. Márcsak szerencsére 1 gyógyszert szed :-)
15/16 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönöm hogy visszaírtál.Jó egészséget kívánok neked és a picidnek:)
2012. márc. 21. 17:07
16/16 anonim válasza:
Szia Nagyon örülök ugye mondtam hogy nem lesz semmi baj és ne aggodj!!!Boldog babavárást és szép szülést és jó babázást szoval mindenből csak jót!!Ha van keved majd irj mizus veletek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!