Elvagyok keseredve! Mit tegyek? Tehetek egyántalán valamit?
Megértem, hogy kicsit kiborultál, de próbálj megnyugodni, neked is, a babának is az a legjobb.
Ha a párod dolgozik és te is kapod a gyest, családi pótlékot, ha nehezen is, de meg fogtok tudni élni, főleg, ha albérletet nem kell fizetnetek.
Anyukáddal kapcsolatban próbálj nyugodt maradni, nem tudom, mi okozhatja nála ezt az egészet, de igyekezz kerülni a konfliktusokat. Ha majd meglátja az unokáját, hidd el, el fog olvadni mint vaj a napon és imádni fogja!
A babának pedig te leszel az édesanyja, mindegy, mennyire vagy kezdő, mindenki kezdi egyszer, csak hallgass az ösztöneidre és semmi gondod nem lesz! Nincs szükséged segítségre, nekem bár anyu szívesen segített volna, de dolgozik, így nem tehette, mégis megoldottam, gyakorlatilag egyedül, mert a párom munkája révén rengeteget utazik. Ne pánikolj, minden menni fog!
Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgaitok! Boldog babavárást!
Ez egy elég nehéz kérdés. Anyukád biztos nagyon ideges, és lehet hogy sokmindent magába fojtott eddig. Sokminden járhat a fejében. Ne haragudj rá, biztos nagyon aggódik is értetek, és idegességében az ember gyakran mond olyat, amit nem kéne. Szerintem nagyon fontos, hogy sokat beszélgessetek erről. Ha majd megszületik a kicsi, és látni fogják őt, és azt is, hogy hogy álltok a dolgokkal, hogy odaadó anya vagy biztos megnyukszanak.
Ne keseredj el.
Ne haragudj,de ezt te még anyának nevezed?
Süllyedjen el szégyenében az ilyen nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!