Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen biztosak voltatok...

19 hetesen biztosak voltatok benne, hogy ez a baba, és nem bélmozgás?

Figyelt kérdés
Néha érzek valamit, de inkább egy-egy pici rugdosás-szerűt, nem pedig buborékokat, amiket sokan írnak. Ez a baba lehet v. bélmozgás?
2012. márc. 19. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
én a 18-20 között azt hittem érzem, de utóbb kiderült, hogy csak bélmozgás volt, aztán a 21. héten egyszer csak egy nagy rúgásból rájöttem, hogy addig hót el voltam tájolva :)
2012. márc. 19. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is rúgás-szerűen éreztem legelőször és nem, nem voltam benne biztos, hogy ez már ő volt. Mostmár, utóbb az vagyok :D. Egy hét múlva te is az leszel. Minden jót nektek!
2012. márc. 19. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen akkor már biztosan éreztem, mert a 18 héttől folyamatosan éreztem minden nap.

Pedig első baba és nem vagyok vékony testalkatú.

22 hetes kismama

2012. márc. 19. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
19 hetesen még egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy a babát érzem.
2012. márc. 19. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Én akkor már biztos voltam benne. 16 hetesen éreztem először, 20 hetesen már a férjem is érezte ha a a pocimra tette a kezét.

31 hkm

2012. márc. 19. 19:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek boldog babavárást kívánok!
2012. márc. 19. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:
14hetesen éreztem biztosan, sejtetően már kicsit korábban is, de már tudom, hogy őt éreztem és a 14.héttől minden kétséget kizáróan tudom, hogy mikor érzem a kicsit. 18.héttől minden nap érzem, mikor többet, mikor kevesebbet mozog, de minden nap :) 21-22 hetes lehettem ,mikor apa is érezte, most 25hetes vagyok párom van, hogy fél éjszaka a hasamra van tapadva, mert úgy rugdos a pici :))
2012. márc. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!