Mit tegyek, ha csak ebédelek (csirke hús, zöldség, túró) és vacsorázok egy kicsit (1 banán + 1 körte vagy eper) és mégis hízok? Azért van, hogy így is éhes vagyok.
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok és az elején, mikor halálra ettem magam, de komolyan és nem mozogtam, akkkor híztam 2 kilót kb.3,5 hónap alatt kb, most meg 8at, mikor rendesen eszek, meg napi 1 óra séta. Tényleg van olyan, hogy valaki akkor is hízik, ha rendesen étkezik? Miért nem az elején híztam sokat, mikor ettem?2009. jún. 12. 09:58
11/12 A kérdező kommentje:
ok. :) köszi
2009. jún. 12. 10:59
12/12 anonim válasza:
Szia! Lehet h az a gond hogy a szénhidrátot (rengeteg édes gyümölcs) este eszed és nem napközben. Amúgy reggelizni én sem szoktam, ebédre meg tökéletes a husi zöldséggel, de a vacsi nem jó: fehérje és magas rosttartalmúakat kellene enni, nem? Tejtermékek, sajtok,,egy kis teljes kiőrlésű valamivel! A sok cukor a fincsi gyümölcsökben délelőttre való pl tízórai) és nem estére. Ja és a vitamint nyugodtan elhagyhatod ha eszel minden nap zöld. gyümit és husit ahogy írod, az még csak jobban hizlal.
16 hetes + 18hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!