Mi lehet ez? Mit kell csinálni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak ilyenkor: 30 hetes 2 napos terhes vagyok és nemrég mértem a vérnyomásom 144/ 8van akármennyi volt, 5 percel később mértem akkor 131/ valamennyi volt, nem tapasztaltam még magamon vizesedést, meg idáig a védőnő se talált semmit se a vizeletemben, kedden kell legközelebb mennem hozzá. Akkor ilyenkor nem gond ez a vérnyomás? És még a bal bordáimnál is fáj, a mellem alatt is és a hátam is kb. ugyanott, nem tudom eldönteni, hogy ez vajon izomláz-e?! Olyan érzés pedig nagyjából! Megfázva nem vagyok, nem is voltam! Köszönöm a segítséget!2012. márc. 17. 18:48
1/3 anonim válasza:
Ezt egy orvos tudja neked megmondani, én nem. Sajnos az én terhességem alatt ilyen nem volt.
Az a biztos, ha elmész orvoshoz, akár kedden is.
Jobbulást!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. márc. 17. 19:47
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon ugrált a vérnyomásom. Úgy mérd meg mindig, hogy előtte 20 percig csak pihenj. EZt a dokim mondta. Egyébként ha magas a véryomásod, adnak rá bogyót. (persze, ha nem toxémiáról van szó de azt úgyis figyelik.)
A fájdalom: lehet, hogy befeszítette magát kispajtás. Ne izgulj emiatt de kedden azért említsd meg. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!