Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gáz, de horkolok ha alszom....

Gáz, de horkolok ha alszom. Más is van ezzel igy a 32 héten? Nekem nagyon kellemetlen, de nem tudok mit csinálni

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 08:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem gáz, a terhesség egyik velejárója is lehet. Ilyenkor eleve szárazabb a nyálkahártya, kiszáradhzat az orrod, torkod. Sokaknak meg is van duzzadva a szervezetben keringő több folyadéktól, ez is okozhatja a horkolást. Emellett ugye a tüdődnek sincs akkora helye, mint régen..

Mondjuk, ha már nagyonzavarónak érzed, említsd meg a kezelőorvosodnak, hátha ajánlana valamit!

2012. jan. 13. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Terhesseggel jar.

En alapban szuszogva alszom, de egyaltalan nem horkolva. Ket terhesseg alatt viszont horkoltam valamennyire, azt mondja a ferjem. Nem volt gaz, legalabbis nem szeretett ki belolem, szules utan mar nem horkoltam. :)

2012. jan. 13. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem azt mondta a dokim, mindenképpen oldalt feküdjek, mert még fulladás is lehet belőle, ha hanyatt fekszem éjjel. Szerintem összefügghet a horkolással. Bár nem tudom, te hogyan fekszel...31 hetes km.
2012. jan. 13. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Nanáhogy van:) Én volt, hogy felébredtem a saját hortyogásomra. Az orrom folyton be van dugulva esténként, és a számon veszem a levegőt, így pluszban még a nyálam is csurog. Ráadásul ha fordulok, mindig nyögnöm kell, mert úgy érzem magam, mintha kövekkel pakolták volna tele a hasam. Az éjszakai pisijáratokról nem is beszélve. Hát ez van, sok nyűgös és zavaró dolog van a terhességben, de biztos megéri :)

Boldog babavárást kívánok.

33 h km

2012. jan. 13. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességem alatt horkoltam, a párom egyszer felvette a telefonjával, mert nem hittem el neki. Anyám, ne tudd meg.... Egy pasinak is becsületére vált volna az a vadkan-horkolás :D De megjegyzem, vizes voltam nagyon mindkétszer, és hiába csak az oldalamon aludtam, akkor is horkoltam. Ez van. Ciki volt, de egy párkapcsolat ezt még igazán elbírja. Ja, és szülés után teljesen elmúlt az egész, akkor meg már azt figyelte a párom éjjel, hogy egyáltalán veszek-e levegőt.... :D
2012. jan. 13. 13:28
 6/6 cirmos macskafül válasza:
Nekem kikoltozott a nappaliba:-). Es felvette telefonra h igy is hangos vagyok :-D.... Most abban bizom amit a tobbiek irtak h elmulik ha meglesz a babam.
2012. jan. 16. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!