Gáz, de horkolok ha alszom. Más is van ezzel igy a 32 héten? Nekem nagyon kellemetlen, de nem tudok mit csinálni
Nem gáz, a terhesség egyik velejárója is lehet. Ilyenkor eleve szárazabb a nyálkahártya, kiszáradhzat az orrod, torkod. Sokaknak meg is van duzzadva a szervezetben keringő több folyadéktól, ez is okozhatja a horkolást. Emellett ugye a tüdődnek sincs akkora helye, mint régen..
Mondjuk, ha már nagyonzavarónak érzed, említsd meg a kezelőorvosodnak, hátha ajánlana valamit!
Terhesseggel jar.
En alapban szuszogva alszom, de egyaltalan nem horkolva. Ket terhesseg alatt viszont horkoltam valamennyire, azt mondja a ferjem. Nem volt gaz, legalabbis nem szeretett ki belolem, szules utan mar nem horkoltam. :)
Nanáhogy van:) Én volt, hogy felébredtem a saját hortyogásomra. Az orrom folyton be van dugulva esténként, és a számon veszem a levegőt, így pluszban még a nyálam is csurog. Ráadásul ha fordulok, mindig nyögnöm kell, mert úgy érzem magam, mintha kövekkel pakolták volna tele a hasam. Az éjszakai pisijáratokról nem is beszélve. Hát ez van, sok nyűgös és zavaró dolog van a terhességben, de biztos megéri :)
Boldog babavárást kívánok.
33 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!