Szeretnél ikreket? Miért?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 08:38
11/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretném. Igaz, hogy most az első babánkat várjuk, de remélem, hogy majd a második terhességemnél ikrek lesznek. Nálunk anyai ágon rengeteg iker van, a nagyszülőktől kezdve. A párom családjában is vannak ikrek, az öccsei is azok, de férfi ágon nem öröklődik az iker gén.
12/17 anonim válasza:
nálunk nincs iker a családban, szóval minimális volna az esély rá, de én szeretnék. Elsősorban azért, hogy hamar gyarapodjon a család. Így is minimális korkülönbséget szeretnék a gyerekek között. 28 vagyok, már nem leszek fiatalabb
7 hetes km
13/17 anonim válasza:
Én szeretnék ikreket, mert nekem is van egy ikertesóm...és imádjuk egymást...meg persze, hogy ikrek vagyunk:D
14/17 anonim válasza:
Ikreket jósoltak nekem, és most ikreket is várok! Csodás!
15/17 anonim válasza:
Én mindig ikreket szerettem volna,és nagyon örültem mikor az ultrahangon két babát láttam.Nagyon nehéz terhesség volt,de így sem bántam meg.Öröm volt tudni,hogy két pici lányom lesz.Sajnos koraszülés lett,és a második pici lány 6 nappal születése után meghalt.Nagyon hiányzik,és még mai napig reménykedek,hogy fogok még ikreket nevelni!!!!!!!!!!!!
16/17 anonim válasza:
Igen, bár azért tartok tőle egy kicsit, mert több a rizikó.
Viszont felfigyeltem itt egy tévhitre... Ugyanis az, ha a férfi családjában vannak ikrek, semmilyen módon nem befolyásolja, hogy a férfinek egy nőtől ikrei lesznek-e. A hajlam nőágon öröklődik, vagyis az számít csak, ha a nő családjában vannak ikrek. Kétpetéjű ikreknél meg pláne teljesen egyértelmű, hogy a férfinek pont nulla köze van a babák számához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!