Szeretnél ikreket? Miért?
Igen!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom, hogy miért, de szerintem az lehet az anyai élet csúcsa!!! Meg vannak benne olyan dolgok is hogy (nem jó a szóhasználat, csak nem jut más az eszembe) jobb a kettőt letudni egyszerre. Meg nagyon szeretnénk már babát, 5 éve küzdünk. Meg az idő is szorít én 25 vagyok és a férjem 48. És a férjemtől szeretnék gyerekeket! És az idő csak halad!!
Amíg terhes voltam jó mókának találtam volna, hogy 2 babám van egyszerre. De amióta megszületett a kislányom rájöttem, hogy milyen nehéz egy ilyen kicsivel minden és mennyire féltem stb...szerintem meghalnék ha ikreim lennének!
Így a válaszom, NEM!
Kétszer rettegtem tőle, hogy ne ikreim legyenek.
1-1 fiam van.
Egy ikerterhesség biztos nem egyszerű, meg utána 2 ordítóka...
:)))
igen, amikor az első babámat vártam. amikor megszületett a párom is mondta, hogy mennyire jó lenne most itt lenne mellette egyből mégegy :)
most a másodikat várom...hááát most szíven ütött volna, ha a doki azt mondja ketten vannak, de így sem esnék pánikba :)
Én is nagyon szerettem volna, nálunk is megvolt rá az esély. A férjem és az én családomban is vannak iker unokatesók és a bátyámnak is volt egy iker tesója anyukánk pocijában, de elhalt a 10. héten.
Első és második gyereknek is jó lett volna, nagyszerű lehet és sokat gondolunk a férjemmel arra, hogy milyen jó lenne mégegy ugyanolyan valamelyik lurkónkból. Persze nem szó szerint "ugyanolyan".
Most a harmadik babánkat várjuk, nagyon izgultunk az első uh előtt, hogy nehogy ikrek legyenek, mert az már 4 gyerek! Szerencsére egyedül van. :)
Az is igaz, hogy az ember letudja a két gyerek szülését egyszerre, mint valaki itt már írta. De én pl imádok babát várni és a férjem is szereti az ezzel járó "csodákat" megélni, így nem bánom hogy végül 3 terhességet élhettem/ek át és 3 gyerekünk van/lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!