Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ez? Érdekes, más is...

Miért van ez? Érdekes, más is volt vele így?

Figyelt kérdés

Reggel mikor felkelek, ugye az az első dolgom, hogy belenézek a tükörbe, és hát amit látok az valami förtelem. Fel dagadva az egész arcom egész a szememig, a szám, az arcom, miért, mitől? ez is vele jár már a vége felé? de aztán kb fél óra és semmi nem látszik, esetleg a szám van egy picit bedagadva.

35 hkm

2012. márc. 16. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:

gondolom a víz csinálja ezt a puffadást.

vices mert én csak 6hetes vagyok még, de én is ezt tapasztalom, reggel 2 szer akkora a fejem :)

gratulálok a babócához nemsoká meglesz !!

2012. márc. 16. 13:05
 2/8 A kérdező kommentje:
sejthettem volna, hogy a víz :( köszi szépen, igen már nagyon várom a nagy napot :) neked is sok boldogságot és szép babavárást :)
2012. márc. 16. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem veszem ezt ilyen könnyedén, mert voltam már toxémiás.

Vérnyomás rendben? Védőnő, orvos tud róla? Fehérje nincs a vizeletben?

Ez elég durva ödémának tűnik.

2012. márc. 17. 07:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Vérnyomsásom tökéletes. Igen tudnak róla, egy nagyon kevés fehérjét találtak a vizeletemben, de egyébként minden rendben. És mi lehet a következménye a toxémiának? császár? vagy mi?
2012. márc. 17. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Én simán megszültem, mert le sem sz@rtak, mint utóbb kiderült. A fiam sérülten született...

De nemrég voltam kórházban, a Sote 1-en és ott nagyon vigyáznak a toxémiás kismamákra, ha kell, azonnal császároznak, nehogy baja legyen a babának és anyukának.

Mivel én is épp terhes vagyok, ezért figyelek fel ilyenekre mindig és adom a kéretlen jótanácsokat. :)

De inkább leírjam, mint valaki ne tudjon róla.

2012. márc. 17. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egész nap úgy néztem ki mintha frissen ébredtem volna. Puffadt volt az arcom a szám a mellem meg mintha telenyomták volna szilikonnal. Mondhatom igazi cicababa voltam :D:D:D A férjem meg is jegyezte, hogy szépség centrumot nyit :D
2012. márc. 17. 13:51
 7/8 A kérdező kommentje:
És a vizesedéstől lett valami baj? abból származhat valami bajunk?
2012. márc. 17. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy nem. Azért figyelik nagyon, mert abból viszont kialakulhat bármi. De magától az ödémától tudtommal nem.
2012. márc. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!