Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha lefekszem vele már nem...

Ha lefekszem vele már nem leszek számára annyira "érdekes"?

Figyelt kérdés
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt.Szeretjük egymást.Én már nem vagyok szűz,de Ő még igen.Én már nagyon szeretném,hogy megtegyük,sokszor volt már petting,látom rajta,hogy Ő is szeretné,de mintha azért látnám rajta,hogy neki ez korán van,vagy nem is tudom pontosan.Tegnap este itt volt nálunk.Petting volt,jó volt nagyon és azt mondta alig tudta magát visszafogni(itthon voltak szüleim)Miközben petting volt megkérdezte,hogy nem megyek-e ki hozzá vasárnap.
2010. okt. 23. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2010. okt. 23. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk.
2010. okt. 23. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy nem leszel már számára érdekes. Sok ilyen történetet lehet hallani, hogy amiután megtörténik a dolog, utánna a fiú inkább odébbáll. És kb minden lány azt hiszi, hogy na az övé biztos nem fog, de aztán kiderül, hogy mégis. Am nekem férfiként az a véleményem, hogy ha lefekszel vele, akkor megszünhet az irántad érzett tisztelet. Sztem nem kéne olyan könnyen adnod magad.
2010. okt. 23. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Huzd meg az idot. A legtobb pasi nehezen szeret bele a csajba plane nem 2 honap alatt.

Szerintem ugy 5-6 honap utan mar erdemes volna ezen gondolkozni. De ha mar most kezdtek bele tenleg csak szex lesz es nem "szeretkezes"

Szerintem fontold meg:)

18/F

2010. okt. 23. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Külön örülök,hogy fiúk válaszoltak!Segítettetek! (:
2010. okt. 23. 19:07
 6/6 anonim válasza:

én ugy tudom (és magamon is tapasztaltam) hogy a férfiak ragaszkodnak ahhoz, akivel elvesztik a szüzességük. akivel én elvesztettem nagyon nehezen felejtettem el, miután szétmentünk.

persze személyiség függő. lehet megtörténik a nagy esemény és azt mondja: csá

2010. okt. 24. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!