Van itt még olyan aki nem fogad orvost a szülésre?
Szia!
Én az SzTK-ba járok, nincs fogadott orvosom és egy vizsgálatért se fizetek. A szülés után se szeretnék pénzt adni, mert azt a pénzt inkább a gyermekemre fogom költeni.
Üdv: 22 hkm
Nekem sincs fogadott orvosom, nem fizettem eddig senkinek semmit. (Én hallottam olyan dokit itt, aki 10ezret kér alkalmanként, a szülésért meg 100ezret.) Mi úgy gondoljuk, ha az orvos normális lesz szüléskor, akkor majd valamennyit adunk. Eddig így is mindenki nagyon rendes volt velünk. Egyébként holnapra vagyunk kiírva.
Boldog Babavárást!
Nekem sincs orvosom. Bár eddig egy dokihoz jártam a magánrendelőjébe, de csak azért mert helyben van és nem kell beutazni a városba, és csak 3000 Ft-ot kér a terhesgondozásért (útiköltség oda vissza kb 1500 Ft lenne, plussz a buszon zötykölődés) .Megjegyzem, nem rángat be 2 hetente vizsgálatra (mint sokaktól hallottam, hogy a dokijuk ilyen olyan ürüggyel berendeli őket, persze csak azért, hogy fizessenek!), de rettentően meg vagyok vele elégedve és nagyon aranyos. Felfogadni nem tudnám ha akarnám sem, mert kb 250 km-re lévő kórházban dolgozik.
Én a szülés után sem szándékozok adni az orvosnak, hisz megkapja a fizetését.
Sajnos a betegek "szoktatták" rá őket erre, és ki az a hülye, aki nem fogadná el! Sajnos ilyen világban élünk! :(
Én is Sztk-ás rendelésre járok. Ott megjegyezték a védőnők,hogy az ottani egyik dokit fogadjam fel, aki abban a kórházban is dolgozik ahol majd szülök. Hát csinálják neki az üzletet,de engem nem tudnak meggyőzni.
Én annál szülök aki bent lesz. Viszont ha normális lesz akkor szívesen adok neki 10 ezer ft-ot meg a szülésznőnek is. De többet nem. Ha nem tetszik nekik akkor meg visszaadhatják :) Én nem sértődök meg.
Az a munkájuk, kötelességük , erre tettek esküt ,hogy a legjobb tudásuk szerint lássanak el minden beteget!
Sziasztok! nekem van fogadott dokim, de már nagyon megbántam. Semmi baj nem volt a terhességgemmel, de nehezen estem teherbe sikertelen lombikok után és nem mertem kockáztatni. Azt hittem, hogy minden baj lesz majd a terhességgel. Ha esetleg lesz másik baba biztos, hogy nem lesz fogadott dokim és az ügyeletesnél fogok szülni és adunk neki egy összeget. De a mostani dokim fix tarifát mondott. Amin én is meglepődtem, hogy így odavágta, hogy mennyiért vállalja a szülést.
40 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!