Amikor felfogadsz egy orvost a szülésre, kérheted, hogy Te császárt szeretnél?
Orvosfüggő..
De ha jó az orvos, akkor elhajt ezzel a kérdéssel, mert tudja, hogy a babának is a spontán szülés a jobb.
Ha nagyon félsz a szüléstől, inkább kérj egyéb segítséget, aki fel tud rá lelkileg készíteni.
Orvosfuggo,ra lehet kerdezni az semmibe nem kerul.
Az en dokim kedveli a csaszart,mikor dumaltunk a szulesrol megkertem hogy csak legvegso esetben csaszarozzon,igy is lett,mast mar reg csaszizott volna engem meg hagyott,holott mar a szulesznok is kerdeztek nem e kellene csaszar.mikor beszelgettek tereld a szot a csaszarra meglatod hogy reagal.
Nem mindegyik hajt el egyből, de a többség szerintem igen.
Ha te nagyon császárra vágysz, akkor ki kell nyomoznod, hogy melyik doki hajlandó elvállalni, vagy hát egyes fizetős klinikákon pénzért bármit lehet. Attól függ mennyi rá a kereted. Ma már aztán semmi sem lehetetlen.
De azért gondold át, hogy biztos ezt szeretnéd-e...
(Nekem sürgősségi császárom volt, és nem volt olyan rossz, mint vártam, de magamtól aztán tuti nem választottam volna. De mondjuk azt is megértem, ha valaki ragaszkodik hozzá.)
Az én ismeretségemben a legtöbb orvos a természetes szülés mellett van, mert tényleg az a legjobb a babának is (persze, ha gond van, vagy előre lehet tudni, hogy nem tudod megszülni, akkor más a dolog).
Biztos, hogy van ettől függetlenül olyan orvos, akinek megmondod, hogy császárt szeretnél és ő megmondja az árat.
De a császárnál is van vajúdás és (én úgy hallottam) hogy utána rosszabb, mint a hüvelyi úton szülteknek, ráadásul nagyobb a fertőzés veszély.
Mitől félsz? Miért szeretnél császárt?
Boldog babavárást! :)
Kérdés jó-e ez neked.
Nekem volt egy sima és egy császáros szülésem, elmondom neked a különbségeket nálam:
Sima szülés:
- 17 óra vajúdás
- a végén extázis, amikor a gyermek a kezedben van
- a szülés után 0 fájdalom
Császár:
- rideg műtő, rángatnak 5 percig, majd megmutatják a babát
- a végén nincs extázis, örülsz, de valahogy nem érted az egészet
- 3 napig alig tudsz mozogni, mert fáj a seb
- zuhanyozni a varratszedésig gyötrelem, hajat mosni szinte lehetetlen, mert fáj lehajolni
- utóhatás: a hasi műtétnek köszönhetően, a beleid kissé átrendeződnek, összenövések alakulhatnak ki, minden egyes újabb hasi műtét újabb átrendeződéseket okoz, ezért egy embernél max 6 hasi műtétet vállalnak be.
16:07-es vagyok.
Ne értsd félre, imádom mindkét gyerekemet, de most várom a harmadikat és nagyon remélem, hogy sima szülésem lesz.
Igen, lehet kérni, de számits rá, hogy ELŐRE komoly összeget fog kérni(kivánságcsászár 180.000-nál kezdődik...)
Nekem majdnem császár lett, de örülök, hogy elvándorolt a lepényem és sima lett a vége, metszés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!