Amikor felfogadsz egy orvost a szülésre, kérheted, hogy Te császárt szeretnél?
Elvileg nem vállalják el.De jó pénzért szerintem igen...
Vagy magán klinika.Még én se tudom.
Láttam itt már pár ilyen jellegű kérdést.
Az eddigi orvosaim nem vállalták.
Keresek valakit én legalábbis.Egyszer valaki csak el vállal.Kérdező! Jól gondold át,én 5 évig agyaltam rajta,próbálta pszichológussal is konzultálni többször,szülésznőkkel is,de engem egyszerűen nem tudtak meg győzni.
(még nem várok babát,de szeretnénk,ez az egy,mármint a szülés,ami vissza tart)
Már bocs, de szerintem épeszű ember nem fizet azért, hogy MŰTÉT legyen egy természetes folyamat helyett!!!
Én tudom milyen félni a fájdalomtól, 3x szültem, az első szörnyű szenvedés volt, amúgy is extrémen alacsony a fájdalomküszöböm, képzelheted hogyan féltem a 2.tól!
Na de az a fájdalom egy műtéthez képest kutya füle (tudom, mert műtöttek is: bokaszalag, garatmandula, nőgyógyászati műtét), és valóban extázis a vége!
Arról nem is beszélve, h láttál-e már e.coli-tól elfertőződött császáros sebet?!?!?! Az ágyszomszédomnak az volt, nem sokon múlott az élete.
Inkább azért imádkozz, h spontán szülés legyen és minden menjen simán, figyelj a szülésznőre, csináld amit mond és életed legfelemelőbb élményét fogod átélni.
Megkérdezni, utánajárni nem kerül semmibe. Igen, van olyan orvos, aki hajlandó rá.
Én mindkettőt császárral szültem, és szeretnék rácáfolni az egyik előttemszólóra: fáj az a szülés is, nem 5 perces, és igenis van extázis: én úgy bőgtem az örömtől amikor ott helyben hozzám bújtatták a gyereket, mint még soha.
Utána 2 nappal már sétáltam, gondoztam a kicsit. Igaz, hogy tovább vagytok a kórházban, de tovább is segítenek a nővérkék, mit hogy érdemes csinálni.
Nem sajnálom, hogy nem hüvelyi szüléssel szültem: van 2 gyönyörű, egészséges gyerekem, eufórikus volt az én szülésem is, teljesen rendben vagyok alul-felül a mai nap is. Nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna valamiről, és ugyanúgy megvan a kötődés is. Én más formában "melóztam le" a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!