Ha "felfogadom"az orvost szülésre, "kell", vagy szoktak fizetni azért?
Szia, én júniusban szülök majd. Az első perctől fogadott orvosom van, 5.000 Ft egy vizsgálat. Én a 18. héten kérdeztem rá, hogy elvállalja-e a doktor úr a szülésemet. Azt mondta, hogy természetesen igen, hiszen valószínűleg ezért járok pont hozzá terhesgondozásra.
A kérdésre az orvosok fel vannak készülve, ne legyél zavarban. Ilyenkor egyáltalán nem szoktak pénzt adni.
Pénzt majd a szülés után. Átlagban a magánorvosi díj 10x-esét, de ez változó. 30.000 - 100.000 Ft közötti összeget szoktak adni a kismamák, sok mindentől függ.
Van aki konkrétan rákérdez az orvosnál hogy mennyibe fog kerülni a szülés, de szerintem felesleges, adsz amennyit gondolsz utólag. És olyan orvos is van, aki előre közli, hogy ennyibe fog kerülni a szülés.
Boldog babavárást!
Szia,
Az orvosnak teljesen természetes hogy megkérdezed mennyiért vállalja a szülésed levezetését.
Én is magánrendelésre járok, és szerettem volna nagyon ha ő van velem a szülésnél ezért a 2. vizsgálatnál (10 hetes voltam) megmondtam neki hogy szeretném ha elvállalna minket amennyiben lehetséges és megkérdeztem milyen feltételei vannak. Mosolygott, megköszönte a bizalmat és mondta hogy megtisztelő számára, és mondta az árat is, a vizsgálatok 10-szerese.
Szóval akkor megegyeztünk hogy okés akkor ő lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!