Szerdán töltöm a 40. hetet mi van akkor ha a babám "belepiszkit" a magzatvizbe?
Szia.
Az uh-on veszik észre,ha jól tudom abban az esetben azonnal császárt végeznek.De ez ritka.Pisilni természetesen sokat szokott,de a magzatvíz cserélődik így az nem okoz problémát.
Te nem nagyon tudod észrevenni, maximum ha elfolyik a magzatvíz, és látod a színét. De elvileg innentől lesz amnioszkópia is, hacsak ki nem bújik! :))
Én még csak 31 hetes vagyok, de nekem is kavarog a fejemben sok minden, ez teljesen természetes. Nem lesz semmi baj, könnyű szülést kívánok Neked, és mihamarabbi babázást, kitartás! :)
Szia!
Ha nem teljesen zárta a méhszáj, akkor amnioszkópiát végeznek.
Nekem 2010. augusztusában (Salgótarján), a betöltött terminusnál be kellett feküdnöm (8 nap túlhordás lett). Nekem 2 naponta volt amnioszkópia. Szerencsére teljesen tiszta volt a magzatvíz.
Kitartás! Nem lesz semmi gond!!!
Én GDM-es (terhességi cukros) voltam, de szerencsére minden rendben a kislányommal!!!
Könnyű, problémamentes szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!