Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitamin kérdés (? )

Terhesvitamin kérdés (? )

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál (hétvégén lett 2 +-os tesztem is), aki még nem látta a babót, visszarendelt 2 hét múlva kontrollra. De ajánlotta, hogy szedjek Femibion 400-at, ne törődjek vele, hogy azt csak a 13. héttől ajánlják. Amint hazaértem, utánanéztem a dolognak, és nem értem, miért ezt a fajta vitamint ajánlotta a doki, hiszen ebben kevesebb a folsav, mint a Femibion 800-ban, pedig az első időkben mindenhol a folsav szedését ajánlják. Természetesen nem szeretnék belekontárkodni a dologba, csak nem értem a doki javaslatát, valaki volt már ebben a helyzetben?
2012. márc. 12. 10:45
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Írtam, hogy abszolút nem sajnálom erre a pénzt, de ha több vitamin, nyomelem van pl. a Gravidában, mint a Femibionban, akkor inkább azt veszem, mert sajnos nem esezm annyi zöldséget-gyümölcsöt, hogy elegendő legyen a kisebb adag vitamin. Most szereztem be mellé halolajas kapszulát is, és azt is szedek napi 1-et, mert a halat sajnos semmilyen formában nem tudom megenni. Egyenlőre ez a kombó nekem bevált, nem tapasztaltam sehányást, sem hasmenést, szóval valószínűleg maradok ennél.

Köszönöm mindenkinek a segítséget:)

2012. márc. 19. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!