Mennyire kellemetlen a cukorterheléses vizsgálat?
Mekkora mennyiséget kell meginni? Össze lehet keverni citromos vízzel/sima citromlével? Vagy az még rosszabb?
Meddig jó az érték?
12-én megyek, s már annyi rosszat hallottam róla...
Szia
Egy pohárnyit kell meginni mi egy jó édes teát kaptunk én kifejezetten élveztem hogy olyan szirupos :) de lehet hozzá citromot vinni de anélkül is simán ki lehet bírni
Szia, szerintem ember kérdése, de néha azt érzem, hogy tényleg csak a rossz hírek terjednek. (természetesen megértem azt aki eleve szarul van üres gyomorral!!!)
Egy jó kis szirupos vizet képzelj el, egyáltalán nem vészes, és tényleg lehet citromot tenni bele. Igazából nekem teljesen mindegy volt. Túl voltam rajta és kész. Eg
Szia. Én holnap megyek, így majd megírom hogy milyen volt. Mindenesetre citromlevet viszek magammal. :)
Üdv: 23 hetes km
Köszönöm a válaszokat!
Most indulok. Egy bajom van csak, hogy majd éhen halok!:-)
Majd megírom, milyen volt.
Túl vagyok rajta...
Tényleg nem volt olyan borzasztó, csak annyira tömény és sok, hogy rendesen émelyegtem. Anúgy tök olyan íze van, mintha egy marék szőlőcukrot szopogatnék.
A legrosszabb nekem az volt, hogy 16 órán át nem ehetettem. De azóta bepótoltam:-)
Mindenkinek gondtalan babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!