Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmentem egy nőgyógyászhoz és...

Elmentem egy nőgyógyászhoz és mondtam neki hogy terhes-e vagyok nézze meg, meg szeretnék csináltatni rákszűrést, és először a rákszűrést csinálta meg. Utána vizsgált meg és kiderült hogy terhes vagyok! Nem okozott így kárt a babámban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem még nem lett volna aktuális a rákszűrésem, de a doki javasolta, hogy mielőbb csináljuk meg, mert később már "nagyobb" terhes leszek. Ő érti a dolgát, én meg megbízom benne. Nem is véreztem a vizsgálat után, pedig korábban előfordult. Szerintem jobb, hogy túl vagy rajta!
2009. jún. 10. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:

12.47!A rákszűréstől nem tudom miért kell félni..."

A rákszűrés nem csak kenetvételből áll!Hanem a méhet is megnyomkodják,nincs-e valami kóros elváltozás a méhednél.

2009. jún. 10. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha a doki tudta hogy lehet hogy terhes lehetsz és megcsinálta a rákszűrést jól tette. Ha nincs egy éven belüli eredményed mindenképp megcsinálják. És ez természetes is. Ha nem bízol a dokidban, válts. Sztem a legfontosabb hogy az ember a fogadott dokijában maximálisan megbízzon. A babádnak nagyon kevés dolog okozhat kárt. Az nődoki vizsgálat biztos hogy nem
2009. jún. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!