Honnan érzem, ha a magzatvíz lassan, szivárogva folyik el?
Figyelt kérdés
Arról már meggyőztek, hogy ha elfolyik, azt megérzem :) De nekem egész terhesség alatt nedves volt a hüvely, mindig volt a folyás mellett is olyan kis vizes izé, és félek, hogy nem fogom tudni elkülöníteni a magzatvíztől.2012. márc. 9. 10:34
1/8 anonim válasza:
hidd el,ha kb 1 liter víz kijön belőled azt megérzed.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt értem, de most arra gondolok, hogy ha ez a liter víz nem rövid idő alatt, hanem hosszabban, fokozatosan jön ki.
2012. márc. 9. 11:09
3/8 anonim válasza:
azt is megéreznéd, 1 liter negyon sok
4/8 anonim válasza:
uh-on nézik mindig a mennyiséget, éstermelődik közben, de amúgy nekem is mindig vizes a hüvelyem és a doki mondta, hogy ez gyakori a terhességnél, de nincs köze a magzatvízhez, vizes folyás.
5/8 anonim válasza:
Nekem szülés előtt szivárogni kezdett, nem folyt el rendesen és csak úgy tudtam hogy az, hogy leguggoltam és kicsit nyomtam, és akkor jött. Egyáltalán nem voltam benne biztos hogy a víz folyik mert előtte egy héttel is azt hittem hogy szivárog, aztán a kórházban közölték velem hogy híg folyásom van. Tök ciki volt. Nekem nem repesztettek burkot és vajúdás alatt végig szivárgott kicsi mennyiségben. Egyszerre sok sosem jött. Szóval van ilyen...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is attól tartok, hogy ha most ezt így direkt megnézetem, hülyének fognak nézni, hogy csak folyás... Na mindegy, megkérdezem a dokit, valamit majdcsak mond.
2012. márc. 9. 13:51
7/8 anonim válasza:
Én a kórházban feküdtem, amikor elkezdett szivárogni a vizem, és én sem tudtam eldönteni, hogy akkor most mi van. Nekem úgy nézték meg gyorsan, hogy az-e, hogy be kellett tennem egy óriás kórházi betétet, és azt mondták, hogy ha foltokban halvány sárgás a folyadék, de nagyrészt víztiszta, akkor szóljak, mert akció van. :) Végül szóltam is, de nekem sajnos nem sárgás volt, hanem már zöld...de szerencsére nem lett semmi gond, a kislányom egészségesen született. :)
8/8 anonim válasza:
Nézd, hülyének biztos nem fognak nézni, jobb esetben tényleg csak folyás, de azt is kezelni kell, tehát mindenképp indokolt az orvosi vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!