Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan érzem, ha a magzatvíz...

Honnan érzem, ha a magzatvíz lassan, szivárogva folyik el?

Figyelt kérdés
Arról már meggyőztek, hogy ha elfolyik, azt megérzem :) De nekem egész terhesség alatt nedves volt a hüvely, mindig volt a folyás mellett is olyan kis vizes izé, és félek, hogy nem fogom tudni elkülöníteni a magzatvíztől.
2012. márc. 9. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
hidd el,ha kb 1 liter víz kijön belőled azt megérzed.
2012. márc. 9. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt értem, de most arra gondolok, hogy ha ez a liter víz nem rövid idő alatt, hanem hosszabban, fokozatosan jön ki.
2012. márc. 9. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
azt is megéreznéd, 1 liter negyon sok
2012. márc. 9. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:
uh-on nézik mindig a mennyiséget, éstermelődik közben, de amúgy nekem is mindig vizes a hüvelyem és a doki mondta, hogy ez gyakori a terhességnél, de nincs köze a magzatvízhez, vizes folyás.
2012. márc. 9. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem szülés előtt szivárogni kezdett, nem folyt el rendesen és csak úgy tudtam hogy az, hogy leguggoltam és kicsit nyomtam, és akkor jött. Egyáltalán nem voltam benne biztos hogy a víz folyik mert előtte egy héttel is azt hittem hogy szivárog, aztán a kórházban közölték velem hogy híg folyásom van. Tök ciki volt. Nekem nem repesztettek burkot és vajúdás alatt végig szivárgott kicsi mennyiségben. Egyszerre sok sosem jött. Szóval van ilyen...
2012. márc. 9. 12:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is attól tartok, hogy ha most ezt így direkt megnézetem, hülyének fognak nézni, hogy csak folyás... Na mindegy, megkérdezem a dokit, valamit majdcsak mond.
2012. márc. 9. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a kórházban feküdtem, amikor elkezdett szivárogni a vizem, és én sem tudtam eldönteni, hogy akkor most mi van. Nekem úgy nézték meg gyorsan, hogy az-e, hogy be kellett tennem egy óriás kórházi betétet, és azt mondták, hogy ha foltokban halvány sárgás a folyadék, de nagyrészt víztiszta, akkor szóljak, mert akció van. :) Végül szóltam is, de nekem sajnos nem sárgás volt, hanem már zöld...de szerencsére nem lett semmi gond, a kislányom egészségesen született. :)
2012. márc. 9. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nézd, hülyének biztos nem fognak nézni, jobb esetben tényleg csak folyás, de azt is kezelni kell, tehát mindenképp indokolt az orvosi vizsgálat.
2012. aug. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!